Дата: 
19-02-2016

Време със секунди: 
0:45:00

Жокери: 

Трудност: 
2

Коментар от отбора

Стаята има броящи се на пръсти загадки, без никаква логическа връзка една с друга. В началото ти дават да четеш описание на помещенията и инструкции за решаване на без друго оскъдните загадки. Също, че ще получиш 4 жокера в определен етап на играта, независимо дали ти трябват или не. Обстановката е... за отбиване на номера. Въпросът не е толкова в минимума вложени средства (играли сме стаи, в които с малко средства е постигнато много), а в липсата на сюжетна линия и обвързаност на загадките.  Напреднал отбор ще е силно разочарован, а начинаещ ще си изгради погрешна представа за escape стаите.


Стая: 
Илюзия

Персонал: 
2

Оригинални загадки: 
1

История: 
1

Декори и атмосфера: 
1

Коментари за играта

The TEAM's picture
The TEAM    4 years 9 months

Ох, много ми е трудно да пиша негативни коментари, но ако не го направя ще е нечестно спрямо другите стаи и другите отбори. Разчитам на коментарите на другите отбори и затова се чувствам длъжна да споделя.

Още опитвам да осъзная какво точно ни се случи.

Стаята има броящи се на пръсти "загадки", без никаква логическа връзка една с друга. Посрещат те и ти дават да четеш описание на помещенията и инструкции за решаване на без друго оскъдните загадки. Също прочиташ, че ще получиш 4 жокера в определен етап на играта, независимо дали ти трябват или не.

Наистина, една от загадките никога нямаше да минем без жокер, защото нямаше НИКАКВА логика.

Друга пък се налучква (брутфорснахме я) за доста по-кратко време, отколкото да бъде решена логически.

Трета не ни се получаваше, защото "сигурно натискате много бързо копчетата".

 

Обстановката е... за отбиване на номера. Въпросът не е толкова в минимума вложени средства (играли сме стаи, в които с малко средства е постигнато много), а в липсата на сюжетна линия и обвързаност на загадките.

 

Доста има да се поработи, докато догони дори непретенциозните стаи.

 

Напреднал отбор ще е силно разочарован, а начинаещ ще си изгради погрешна представа за ескейп стаите.


Добави коментар към играта

Log in or register to post comments