Участници

Oana din Wallachia
Alexandra Duma
Stefan O-fit-as-fuck-erescu
Alex Portarev

Оценки и коментари

Дата_и_снимкаsort ascending Декор История Загадки Персонал Коментар Обща оценка Стая Точно време Съобщение
10-03-2018
10 10 10 10

Не успяхме да повярваме с колко много загадки трябваше да се справим. От една страна бяха не толкова сложни, но понякога объркващи, като ние сме винаги готови да вкараме кванто-физико-хомеопатичните си логически закони. Добре, че имаме в наличност един брой програмист, иначе никакво излизане. 

Декора и атмосферата бяха уникални, сякаш наистина ни пренесе с няколко века назад. Имаше супер много тематични предмети и неща неучастващи в играта. Всичко действа малко свръхстимулиращо на сетивата, особено ако отделиш време да се радваш като малко дете - съответно това прави стаята по-трудна. 

 

 

10/10 Детектива & Maшината на времето
54:16:00 Напиши
10-03-2018
10 10 10 10

Просто О-дивително. Приятелчетата ми от Румъния бяха вкарани напълно в джаза с тази стая. Направихме я заедно с детективът и машината на времето в един ден. И сравнение между двете не мисля, че мога да направя. Освен, може би, в структурата на загадко-намирането, но кълна се - имаше си някакви доста mind blowing моменти, които я фортифицираха в най-яката ескейп стая, в която някога сме били. Дори не сме фенове на филма, но най-малко разбираме концепцията му, та имаше няколко случая, в които ни се дислокираха мандибулите от това колко добре е замислено! п.п. Плам-водещия е сладур и всички го обичаме. 

10/10 The MaTRICK
55:52:00 Напиши