Балът на изненадите


 

 


Потребителска оценка

9.08

Персонал

9.53

Загадки

8.89

История

8.77

Декори

9.13

Балът на изненадите


Град: 

Компания: 

Отворена: 
Feb 2016

Играчи: 
2-5

Трудност: 
3.78

Балът на изненадите - Escape Room във Варна

66 минути бягство от реалността, 3 нива на трудност, оригинална тематика и атмосфера... Това е „Балът на изненадите“ – една от водещите Escape Room стаи във Варна! Очаква Ви мистериозна история с обрати, разнообразни пъзели и предизвикателства. А когато всички маски паднат... бъдете готови!

„Вие сте на маскен бал във Венеция, организиран от тайнствен домакин. С напредването на нощта и отегчени от партито, решавате да разгледате старинното имение. Разхождайки се из помещенията, случайно попадате на скрита стая. Любопитството Ви кара да проверите какво се крие в нея...“

И за да бъде Стаята още по-уникална:
– имате 60 минути + 6 минути бонус;
– 3 нива на трудност – избирате измежду „нормално“, „трудно“ и юношеската ни версия;
– стилни снимки с маски и реквизит;
– единствени по рода си намаления за групи, тиймбилдинг и деца;
– стилни (да, обичаме тази дума!) и уникални подаръчни ваучери.

Балът на изненадите - Escape Room във ВарнаБалът на изненадите - Escape Room във ВарнаБалът на изненадите - Escape Room във ВарнаБалът на изненадите - Escape Room във ВарнаБалът на изненадите - Escape Room във ВарнаБалът на изненадите - Escape Room във Варна
8
(ниво)
8
8 7 9 8
1
(ниво)
10
10 10 10 10
9.25
9 10 9 9
6
(ниво)
7.75
7 9 5 10
9
10 10 7 9
1
(ниво)
9.5
10 10 8 10
8 (ниво)

Интересна стая със своя уникална атмосфера, със забавна фотосесия с маски преди играта, която те вкарва в приключението. Декорът отговаря на търсеното внушение, а самите загадки са интересни. Финалната загадка е доста неочаквана. Бихме препоръчали на персонала по-ангажирано посрещане на отборите, но като цяло - добра стая.

5 (ниво)

Много интересни логически загадки, отзивчив персонал. 

1 (ниво)

Това беше нашата първа стая, много ни хареса, бихме я препоръчали, беше ни малко трудно на моменти, но успяхме да избягаме навреме! :) 

33 (ниво)

Най-хубавото в стаята според мен, е увлекателната история, която не се загуби в загадките, както често се случва с повечето стаи.

Интересен декор и една много оригинална загадка, напълно в духа на историята. Като че ли нещо ни липсваше, но това вероятно се дължи на факта, че я изиграхме веднага след Траките, а това беше вдигнало летвата на очакването ни на много високо ниво.

Времето по регламент е 66 минути.

Хареса ни и това, че персоналът прави разбор на играта след като излезете.

1 (ниво)

Влязохме в играта още от желязната врата и фонтанчето в двора на старата къща, в която се намира стаята. Декорът в приемната и в самата стая е много стилен и придава автентичност на изживяването. Историята е чудесно замислена и внушението е блестящо постигнато с неочаквани обрати - забавлявахме се изключително много от самото начало до края! Загадките са разнообразни и интригуващи, с много интеракция със стаята. Много добро впечатление ни направи и чудесният избор на саундтрака, а фотосесията с маски преди играта е чудесен бонус! Екипът е много любезен и обслужването е безупречно.

гр. Варна, ул. "Братя Шкорпил" №21

Потребителска оценка: 
9.08

Персонал: 
9.53

Загадки: 
8.89

История: 
8.77

Декори: 
9.13

 

 


Най-добрите игри

29:00 мин.
04-09-2016
36:00 мин.
26-02-2016
37:00 мин.
29-04-2016
43:00 мин.
12-05-2016

Коментари

Даниел Трифонов    5 years 8 months
Много добра атмосфера. Разнообразни загадки. Изключително отзивчив екип.
Georgi Trendafilov's picture
Georgi Trendafilov    5 years 9 months
Очароваща атмосфера и готика стая с повышена трудност, определено трудният вариант не е за начинаещи! Емоцията и забавлението са гарантирани.
dijon    5 years 9 months
Страхотна стая! Напоследък доста се увеличи броя на предлаганите ескейп румове, но само EscapEroomVarna предлагаше най-добро ниво на изпълнение, всички бяха доста под тяхното ниво, но също си имаха емоция и забавление. И ето, че поредната стая е факт - "Балът на изненадите". Поклон! Много хубави хора, много качествена стая, автентични декори, различни загадки и механизми. Вдигнаха нивото до това на EscapeRoomVarna (не смея да кажа НАД тяхното ниво, понеже имат само една стая към момента), достоен конкурент и още едно място за качествена игра на escape room. Посетете EscapeHouse на всяка цена!

Добави коментар

Log in or register to post comments

Entity info.