Детектива & Maшината на времето


 

 


Потребителска оценка

9.55

Персонал

9.62

Загадки

9.57

История

9.34

Декори

9.66

Любима стая на:

Кукувиците (0 игри)
42 (19 игри)

Детектива & Maшината на времето


Град: 

Компания: 

Отворена: 
Дек. 2014

Играчи: 
2-6

Трудност: 
4.13

3KEY Rooms - Стаята "Детектива & Машината на времето" - ТРИКИ игра за ценители - София

Когато поверяват опазването на едно нечувано изобретение в ръцете на Детектива, той разбира, че мисията му надхвърля обичайното. И се зарича да опази творението от неправилните хора… Достойни ли сте да разгадаете тайната на Машината на времето? Имате само 60 мин да влезете в ролята на детективи и да разрешите трики загадките с помощта на собствената си проницателност...

Ще се потопите в изтънчена ретро атмосфера, вдъхновена от велики детективи като Шерлок Холмс и Еркюл Поаро. Авторските пъзели ще предизвикат вашите организационни и екипни умения. Интериорът е подбран така, че да се почувствате в друг свят. Всъщност, може и да ви се прииска да не се връщате обратно.

__________________

Стаите "Детективът & Машината на времето" и МаТРИК на 3KEY Rooms се намират на един адрес: София. бул. Васил Левски 102 (при "Паметника Левски"). Подходящи са за успоредни игри на до 12 души, разделени на екипи от 2 до 6 души във всяка Стая. 

 
3 Key Rooms "The Detective & The Time Machine" - ескейп игра в Трики Стаята, СофияДетективът и Машината на времето - трикове за ценители от Трите ключаСтаята на Детектива и Машината на времето - загадки и трикове за ценители на ескейп забавленията в София
7
(ниво)
10
10 10 10 10
8
(ниво)
9.5
9 10 9 10
7
(ниво)
10
10 10 10 10
1
(ниво)
10
10 10 10 10
4
(ниво)
10
10 10 10 10
9.5
10 10 8 10
7 (ниво)

Това беше първата ни стая на 3Key и ни направиха страхотно впечалтние. Изключително динамична игра, изпълнена с много загадки. Стаята не е напълно линейна, така че има възможност да се решават няколко от тях едновременно. Много красиво направен декор, който те потапя напълно в атмосферата на 19 век. Силно препоръчваме тази стая - една от любимите ни е към момента. Истинско пътуване във времето!

1 (ниво)

Не успяхме да повярваме с колко много загадки трябваше да се справим. От една страна бяха не толкова сложни, но понякога объркващи, като ние сме винаги готови да вкараме кванто-физико-хомеопатичните си логически закони. Добре, че имаме в наличност един брой програмист, иначе никакво излизане. 

Декора и атмосферата бяха уникални, сякаш наистина ни пренесе с няколко века назад. Имаше супер много тематични предмети и неща неучастващи в играта. Всичко действа малко свръхстимулиращо на сетивата, особено ако отделиш време да се радваш като малко дете - съответно това прави стаята по-трудна. 

 

 

4 (ниво)

Велика! Загадките са много, разнообразни и изискват концетрирнаото участие на минимум 3ма - 4ма души. За сега - фаворит! 

4 (ниво)

Трябва да запазиш фокус през цялото време, иначе ще се загубиш във времето и загадките :)

8 (ниво)

Първата ни стая като отбор. Най-топлото посрещане, което сме имали до днес. Страхотна атмосфера, загадки за колективно мислене и малко повече познания. 

  •  
  • 1 of 13
гр. София, бул. Васил Левски 102

Потребителска оценка: 
9.55

Персонал: 
9.62

Загадки: 
9.57

История: 
9.34

Декори: 
9.66

 

 


Любима стая на:

Кукувиците (0 игри)
42 (19 игри)

Най-добрите игри

36:00 мин.
11-01-2016
37:00 мин.
26-07-2015
38:00 мин.
27-06-2015
38:15 мин.
29-08-2015

Коментари

daryco    1 year 7 months
Страхотна атмосфера, добре направена стая, готини усмихнати 3key детективи, яко преживяване, супер емоция, незабравими спомени :) Какво повече да иска човек?! ... ами, още от същото ;)
снимка на Лалугер
Лалугер    2 years 3 weeks
Мдам... чудесна атмосфера с възможност да си създадеш много хаос! И премного ключове също! А, да - и Детективът не се обажда и пречи излишно, предпочита да си проявява чувството за хумор, което си е в плюс! (;
снимка на Hristina Lazarova
Hristina Lazarova    2 years 1 month
Беше невероятно преживяване. Сработихме се чудесно, надигравахме се с Играта и тя с нас - вълнуващи изпитания. Детективът ни беше много точен и даваше чудесни насоки, така че да можем сами да стигнем до решението на загатките! Нямам търпение да пробвам и "Матрицата"
снимка на Maria Micheva
Maria Micheva    2 years 8 months
В края на януари месец 2016 аз и приятелката ми посетихме 3 Key Room, отбора ни се казваше "Elements". Тази стая ни беше втората такава игра и по тяхна препоръка след това посетихме други стаи. Към момента е най-добарта стая със загадки в която сме играли, всичко беше интересно, увлекателно и свързано логически. Препоръчваме я с две ръце. Сега екипът и подготвя втора стая и нямаме търпение да я посетим. Може би е добре да споделя опита ни че за двама души отбор е малко по трудно да се справят с времето, защото загадките са доста и е добре екипа да е от повече хора за да може едновременно да се разрешават и да се преминава напред. Няма как да не споделя, че екипът на стаята е много разбран, вдъхновен и създава невероятна амосфера. Благодарим ви от сърце! :)
снимка на CHAOS TEAM
CHAOS TEAM    2 years 9 months
Това беше втората стая, която посетихме и първата, от която излязохме в рамките на посоченото време (57 мин.). Много ни хареса, че почти всички предмети се използват и всичко е много логически свързано (но в никакъв случай лесно за разрешаване)! Ако искате да сплотите колектива си и да почувствате удовлетворение от успешната отборна работа, посетете 3 Key rooms ;-)
снимка на ДвеТе
ДвеТе    2 years 11 months
Това беше третата ни стая и засега най-трудната, като се има предвид, че играем само ДвеТе. Играхме в началото на 2015 и сме супер доволни, това е наистина може би най-добрата стая, в която сме били. Превишихме времето с няколко минути, но ни изчакаха без да ни дават зор. Казаха ни и за други стаи, въобще бяха много готини!
снимка на Boris Petkov
Boris Petkov    2 years 11 months
Най-добрата стая, в която съм бил. Страхотен персонал, декор, история, загадки или иначе казано всичко е перфектно. Препоръчвам я на всеки, който не я е посетил.
Noite    2 years 11 months
Хареса ни много, хубави загадки, на места ни се наложиха малко жокери, признаваме. Динамична, хубав интериор. Единствено осветлението ми се стори малко кът. Не знам дали беше търсен ефект от авторите, но можеше да е една идея по-светло. Излязохме супер ентусиазириани и заредени! Препоръчвам :)
Escapeway    2 years 12 months
Супер сте, за мен лично една от топ стайте в България! С нетеърпение очакваме още стаи от вас! Винаги може да разчитате за каквото и да било от вашите колеги от Escapeway. Сърдечни поздрави и много колегиални успехи!
снимка на Detelina Ivanova
Detelina Ivanova    3 years 3 weeks
Беше страхотно преживяване, определно бих препоръчала! Изпипан е всеки детайл, не усещаш колко бързо минава времето!

Страници


Добави коментар

Log in or register to post comments