Килия 49


 

 


Потребителска оценка

8.46

Персонал

8.61

Загадки

8.40

История

8.35

Декори

8.47

Килия 49


Град: 

Компания: 

Отворена: 
Aug 2015

Играчи: 
2-6

Трудност: 
4.28

Интерактивно забавление - зандан, белезници, стражи... Осмелявате ли се? За първи път в България, освен да търсите предмети и да решавате логически задачи, ще влезете "в обувките" на истински затворник в опит да избяга. Мислили ли сте си някога какъв адреналин изпитва затворник в опит за бягство? Елате за да разберете! Носете със себе си смелост и логическо мислене... Работете в екип... Пазете се от стражите и бъдете изобретателни. Освободете се от белезниците! РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА! Килия 49... Избягай, ако можеш...

8
8 8 8 8
7
(ниво)
7.75
9 10 6 6
1
(ниво)
6.75
6 7 8 6
9
(ниво)
8.25
8 8 8 9
19
(ниво)
7.5
7 7 8 8
4.5
6 4 2 6
16 (ниво)

Благодарим за прекрасното изживяване. Стаята беше много яка.

7 (ниво)

Битовата атмосфера в килията прехвърля участниците в съответната реалност почти на момента, а последващото логическо развитие на играта може да изненадва приятно и най-заклетите любители на заплетената логика

9 (ниво)

Много различна и интересна стая с готини загадки, много се забавлявахме :)

19 (ниво)

Стая номер 49 за нас неслучайно беше Килия 49. Дълго я  отлагахме, Стаята е специфична, не бихме казали, че това е дефиницията ни за стая в класическия смисъл, но пък за сметка на това имаше доста "реалистични" елементи. Листчетата ни бяха в повече и накрая наистина ни спаси късметът. Един предмет от ежедневието май ни свърши доста повече работа отколкото създателите бяха предивидили, но и беше част от играта :) Стаята е тип "Будапеща", ако случайно сте ходили.

33 (ниво)

Стаята, която оставя всички със смесени чувства. Да, беше мръсничко. Имаше бутафорна гадост, но и автентичен прахоляк. Дори в приемната.

Все пак някои оригинални загадки, динамична игра и един свеж момент, страшно се изкефихме. Падаме си по тия неща с театралната част. И получихме поздравления, че сме първите, които излизат толкова бързо и решават финалната загадка без жокер. Което доказва, че е въпрос на късмет мозъчните ви вълни да са на една честота със създателите на загадките.

22 (ниво)

Приехме предизвикателството на Килия 49 и нахъсани попанахме в тяхната стая. Реквизита за влизане малко не ни стана, но все пак половината от нас се уредиха. За съжаление го играхме малко тестов отбор. Определено препоръчваме на персонала да инвестира в интериора, защото така не е никак ОК, както и в загадки различни от типа "умен съм бил, сетил съм се" и без друго не са много.. И нещото което най-много ни дразни.. за бога хора, не отваряйте вратата като удари 60тата минута...

Килия 49, булевард „Евлоги и Христо Георгиеви“, София

Потребителска оценка: 
8.46

Персонал: 
8.61

Загадки: 
8.40

История: 
8.35

Декори: 
8.47

 

 


Най-добрите игри

44:00 мин.
16-04-2016
44:00 мин.
16-10-2016
47:28 мин.
08-05-2016
48:00 мин.
17-10-2015

Коментари

osmail.hassan's picture
osmail.hassan    6 years 8 months
Още веднъж искаме да благодарим на операторите, които водеха играта първо - за настроението което внесоха, още преди да влезем в стаята и второ за отношението им към нас. Стаята ни хареса много. Имаше забавни и интересни, логически моменти. Супер сте :)
Radomira V Kosadzhieva's picture
Radomira V Kosa...    6 years 8 months
Много добро преживяване - наситено с емоции и бързина!
Ivailo Kostov Bogdanov-Lisko's picture
Ivailo Kostov B...    6 years 8 months
Благодарим ви още веднъж за прекрасните емоции и екшън, който внесохте в животите ни. Бъдете здрави и успешни ! И искаме пак да дойдем и да се измъкваме от килията, ако може, като смените сценария и загадките.
Boris Petkov's picture
Boris Petkov    6 years 8 months
1. История - Не смятаме, че имаше кой знае колко пленителна история. 2. Оригиналност на загадките - Никакви по-специфични механизми, катинари и т.н., една единствена оригинална загадка. 3. Персонал - Прекосихме половин София и стигнахме навреме, а ПЕРСОНАЛЪТ закъсня с 50 мин. 4. Декори и атмосфера - Старо, вехто, вяло, нулева инвестиция. За тези, които ще попитат на каква база сравняваме - Vestigo, Escapeway, 3Key и прочие Има какво още да напишем, но ще го запазим за себе си.
Kiliq49's picture
Kiliq49    6 years 8 months
Искаме да се извиним за направеното закъснение. Каквито и оправдания да изложим е без значение и сте в пълното си право да сте недоволни. Наше задължение е да не караме клиентите си да чакат. Относно сравненията с колегите от другите стаи смятаме за неуместно, защото самата история, както и тематиката на стаята е коренно различна и няма база за сравнение. Що се отнася до тип загадки, степен на трудност и всичко свързано с тях няма да коментираме, защото всеки участник ги приема по свой собствен начин. Като заключение можем да кажем, че имаме стотици хора, играли при нас, както и много колеги. Можете да видите рейтинга ни във фейсбук, както и тук, във всичкистаи.бг. "Килия 49" се нарежда на едно от челните места. Искрено се извиняваме, че не сме успяли да изпълним основната си цел-да се забавлявате и желаем да ви компенсираме, като имате лично съобщение. Желаем успех с другите стаи :) Екип "Килия 49"
prihovata    6 years 9 months
Яка стая, добър персонал! Благодарим ви
k.vasilevski    6 years 9 months
1 час забавление на макс, в който ще се пренесете в реалистичното амплоа на истински затворници! Преживяването си струва! "TopStarts" преподава!
megansito's picture
megansito    6 years 10 months
Ако харесвате логически предизвикателства и отборната игра, ако имате нужда от един час изолация от реалността и потапяне в тематичен свят, посетете някоя от вече многото escape стаи. Ако искате този час (+ 20/30 мин) да е съпроводен с отлично посрещане, нестихващ смях и добро настроение, то Вашата стая е 'Килия 49'. Най-позитивните, усмихнати и отдадени домакини! Но внимавайте, защото момчетата обичат да работят под "високо напрежение"!
popeto122    6 years 10 months
Не можахме да избягаме, но се забавлявахме много. Персонала беше готин и декора
dan4okap    6 years 10 months
Суупер изживяване. Това беше 3тата ни стая като отбор. Още с влизането се чувстваш като затворник. Препоръчвам с 2 ръце в белезници :D

Pages


Добави коментар

Log in or register to post comments

Entity info.