Клопката


 

 


Потребителска оценка

9.10

Персонал

9.70

Загадки

9.18

История

8.56

Декори

8.95

Клопката


Град: 

Компания: 

Отворена: 
Jun 2015

Играчи: 
2-5

Трудност: 
3.82

Огледай се... Няма врати, няма прозорци, няма измъкване. Погледът ти трескаво обхожда всичко наоколо, търсейки нещо, с което да избягаш. Тогава го виждаш - Сандък. Отваряш го и разбираш, че първата ти задача е пред теб. Започваш. Четеш, мислиш, обсъждаш. Проба...грешка...проба...БУМ! УСПЯВАШ! Първото препятствие е преодоляно! Обзема те чувство на удовлетворение... Ще продължиш ли?

Ти избираш как да завърши историята. . .

12
(ниво)
7
7 10 5 6
9
(ниво)
8.25
8 10 7 8
8
(ниво)
10
10 10 10 10
9.5
10 10 9 9
9
(ниво)
9.5
10 9 9 10
4
(ниво)
9.25
9 10 9 9
9 (ниво)

Забавлявахме се доста, но не ни затрудни много и успяхме да излезем бързо. Подходяща е за начинаещи отбори.

7 (ниво)

Изключително любезен персонал, историята ни с персонала започна още при разгадаването на загадката от сайта им. Страшно любезни, усмихнати, позитивни и приветливи. Давам 11 от 10 звездички :). Декорите на стаята не са кой знае колко уау, но за сметка на това загадките са много оригинални, на някои се затруднихме доста. Определено си заслужава да бъде посетена. Отборът ни е благодарен, че получавахме жокери, само когато имахме истинска необходимост от тях.

4 (ниво)

Получихме златен медал

15 (ниво)

За стаята:

отдавна искахме да я посетим и останахме доволни. Имаше доста интересни и оригинални неща.За отбора:бяхме бавнички, но се справихме горе долу добре.

7 (ниво)

Стаята изглежда измамно лесна на пръв поглед :) Нашият отбор беше малко разсеян този път и се забавихме точно накрая, но си прекарахме добре. 

7 (ниво)

Една много симпатична стая. Чух , че била една от първите ескейп стаи в София, а ние толкова време да я пропускаме :) Е, наваксахме и сме доволни, макар че знам, че можехме да излезем къде къде по - рано, но леко се забавихме тук - там. Все пак емоциите бяха на ниво и усмивката ни следваше до края на играта :)  

гр София, ул. "Алабин" № 31

Потребителска оценка: 
9.10

Персонал: 
9.70

Загадки: 
9.18

История: 
8.56

Декори: 
8.95

 

 


Най-добрите игри

29:00 мин.
17-03-2016
37:00 мин.
13-12-2015
38:00 мин.
16-07-2015
38:00 мин.
20-06-2021

Коментари

Puh Puhalev's picture
Puh Puhalev    6 years 8 months
Много готина стаи с интересни и вкусни загадки. Хората от персонала са симпатични, усмихнати и приятни, може би дават прекалено много подсказки ;) Препоръчвам :Р
Boris Petkov's picture
Boris Petkov    6 years 10 months
Много приятна стая с интересни загадки. Персоналът е страхотен :) Препоръчваме я!
Albena Hristova's picture
Albena Hristova    6 years 10 months
Уникално преживяване! Организаторите са много готини, а загадките - интересни и доста добре измислени. Който се колебае все още - няма за какво, действайте! :)
Prudence    6 years 11 months
Доволна съм от всичко. Стаята беше интересна, на моменти трудничка, но пък се забавлявахме, а и хората, които ни посрещнаха бяха страхотни! Адмирации! :)
Niki Spassov's picture
Niki Spassov    7 years 3 weeks
Страхотна стая, супер интересни загадки и много готин екип! Препоръчвам!
Georgi Nikolaev    7 years 3 weeks
На мен не ми хареса - много линейно, без възможност да се включат всички хора в отбора. Загадките са леко постни и еднообразни, както и изключително малко на брой. Има интересни елементи, но общата ми оценка е доста ниска.
Kaloyan Yordanov's picture
Kaloyan Yordanov    7 years 2 weeks
Здравейте Георги, Казвам се Калоян и съм част от екипа на Hour Escape. Благодарим Ви за коментара. Съжаляваме, че не сме успели да отговорим на очакванията Ви. Бихме искали да Ви помолим да ни припомните кога сте ни посетил и с кой отбор, тъй като сме правили различни промени по игрите и сценария. Поздрави, Калоян Йорданов
Mia    7 years 3 weeks
Стаята е много добре замислена и изпълнена, определението, което ми хрумва веднага е "интелигентна", макар че не звучи много информативно. Доста е трудна, за малко да не успеем да излезем. Страхотен екип (този на стаята, имам предвид), за първи път получихме толкова подробен (без да е досаден) анализ на играта ни. Благодаря!
Tsvetelina Petrova's picture
Tsvetelina Petrova    7 years 4 weeks
Интересни, добре измислени и реализирани загадки, страхотна атмосфера. Беше удоволствие да прекараме близо час в Клопката! :)
Didi's picture
Didi    7 years 1 month
Впечатлен съм от вълнуващата стая и интересните загатки. Екипа беше много свеж и любезен. Една от най-добрите стаи в които съм бил.

Pages


Добави коментар

Log in or register to post comments

Entity info.