Космическа врата


 

 


Потребителска оценка

9.17

Персонал

9.45

Загадки

9.14

История

9.02

Декори

9.05

Любима стая на:

Straight but curious (26 игри)

Космическа врата


Град: 

Компания: 

Отворена: 
Dec 2015

Играчи: 
2-5

Трудност: 
4.20

Една стая без аналог в галактиката. Една мисия в името на цялото човечество. Един час в бъдещето. Една правилна комбинация и един портал към дома....или пък не...... Очакваме теб и твоят екип. Стая в която наградата не е само снимка за спомен. Нека най-добрият екип победи.

 

9.25
10 8 9 10
1
(ниво)
9.5
9 10 9 10
12
(ниво)
9
9 10 8 9
10
10 10 10 10
9
(ниво)
9
9 10 8 9
10
10 10 10 10
1 (ниво)

Много интересна стая, с готини и интересни загадти, атмосферата беше страхотна и определено се потопихме в историята на играта.

1 (ниво)

Доволни сме от стаята, беше интересна, интересни загадки и декори

9 (ниво)

Много интересна и приятна стая, с много отзивчив персонал и интересни загадки, радваме се, че успяхме да я посетим преди да затвори. С нетърпение очакваме следващата стая на Gameline.

15 (ниво)

За стаята: невероятна стая, лично моята първа. Въпреки че нямах база за сравнение, ми хареса изключително много. Хората са се постарали. За съжаление имаше една лека засечка, която ни попречи да излезнем.

За играта: първата игра ни беше малко по слаба от очакването. Предизвикателството се оказа по- голямо отколкото си мислихме :)

19 (ниво)

Стаята е много хубава. Доста логична и доста се позабавлявахме. В коментари преди да играем прочетох, че не било възможно да се мине без жокери, била много трудна ... емиии не - не е. Ние минахме без жокери. Всичко е логично и доста интересно. Единсвения проблем е локацията на стаята - малко е далеч от центъра, но пък това не е толкова важно. 

1 (ниво)

Страхотен персонал, история и декори. Надяваме се скоро да Ви видим на ново място с нова стая!

гр. София, ж.к. Красна поляна, ул. "Мечка" №6

Потребителска оценка: 
9.17

Персонал: 
9.45

Загадки: 
9.14

История: 
9.02

Декори: 
9.05

 

 


Любима стая на:

Straight but curious (26 игри)

Най-добрите игри

35:05 мин.
06-07-2016
35:49 мин.
07-07-2016
38:00 мин.
18-02-2016
42:00 мин.
16-02-2016

Коментари

Game Line    5 years 8 months
От 05.01.2017г. #КосмическатаВрата ще бъде затворена за посетители. Причината е смяна на локацията и започване на работа по нова стая. Ако все още не сте били на нашата мисия - имате 3 седмици! Очаквайте новата ни стая през 2017г. Game Line
Patronche    5 years 11 months
Стаята е страхотна! Горещо препоръчвам! Приключението си струва изживяването, много реалистично като усещане. Изключително находчиво измислена сага, не е пестено от пари за инвентар и интериор. Може спокойно да се играе с над трима играчи, има какво да се търси и в какво да се участва групово. Много добра стая, чакаме с нетърпение стая 2 от поредицата Космическа врата.
Tsvetelina Mileva's picture
Tsvetelina Mileva    6 years 2 months
Тази стая ми върна надеждата, че все още има интересни стаи в София!! Разнообразни загадки, изисква се изобретателност и по-разкрепостено мислене, стаята не се опира на това да отваряш само катинари (което на мен лично не ми допада толкова). Атмосферата е уникална, кара те да влезеш във филма, адекватни жокери и напътствия. Персоналът беше изключително гостоприемен :) Със сигурност това е една от стаите, които задължително трябва да посетите!
manuelita_BabyTeam's picture
manuelita_BabyTeam    6 years 4 months
първата ми стая - чувствам се щастливка, че беше точно тази! изключително приятно преживяване и откъм пътешествие в междугалактическото пространство, и откъм хитроумни загадки, инжинерна и техническа мисъл, гостоприемство, предизвикателства и уникален опит! пепоръчвам и благодаря на екипа на Game Line! до нови срещи скоро, надявам се :)
Razpasana komanda    6 years 7 months
Това е първата ни стая, но със сигурност разпали любопитството ни. Беше супер забавно и различно изживяване. Атмосферата е като в истински бункер, съоръженията са направени доста добре. Кара те да се пренесеш там и да си размърдаш мозъка. Иначе няма излизане :) Напрежението постоянно расте, но ние успяхме да излезем за 58 минути! Е, признаваме, че ползвахме и жокери на моменти, но въпреки това си беше истинско предизвикателство. Жалко, че не може да се повтори, иначе бихме отишли пак.
atatem's picture
atatem    6 years 7 months
Идеята е добра, но загадките са твърде много, а някои от тях няма как да се разгадаят без жокер. При нас имаше един отворен катинар. Много от устройствата не сработиха от първият път, а други дори и персонала не знаеще защо не сработват и отнемаше 5-10 мин за да се отстрани проблема, а времето ни продължаваше да тече. Играта ни изглежда не се следеше от оператора, когато поискахме жокер, получихме такъв за загадка която сме разгадали и бяхме убеждавани че пропускаме нещо там. Ако се отстранят техническите проблеми, може и да стане приятна стая, но на нас определено ни съсипаха преживяването.
dido    6 years 8 months
Страхотен начин да прекараш време с приятели! Постарахме се доста за да се измъкнем, но не успяхме, въпреки, че бяхме много близко. Нужна е концетрация, но е супер забавно като цяло. Обстановката е неповторима, пренасяш се в различно измерение и просто забравяш за всичко останало. Със сигурност ще се върнем отново за да се опитаме пак. Препоръчвам на всеки, който търси един по-различен и интересен начин за забавление.
petar_98    6 years 8 months
Никога преди не съм бил на подобно място, стаята действително създава представата, че си излязъл от настоящето и си се пренесъл в далечното бъдеще и усещането, че си изпреварил времето, в което си се родил, трудно може да се опише с думи, трябва да се усети.
Niki_007    6 years 8 months
За първи път посещавам подобно място. Много е забавно. Със сигурност пак ще се върна, много ми хареса!!
Nat_1    6 years 8 months
Ние сме група ентусиасти - маниаци на стаите. Доста сме обиграни вече и мислехме, че и тази стая няма да ни затрудни, но се оказа доста сериозно предизвикателство. Почти успяхме да се справим, но малко не ни достигна. Браво на екипа - успя да ни амбицира да се върнем и този път да победим стаята. Относно декорите и загадките - много високо ниво. Определено ще се върнем пак.

Pages


Добави коментар

Log in or register to post comments

Entity info.