Музеят на Тайните


 

 


Потребителска оценка

9.27

Персонал

9.51

Загадки

9.28

История

8.93

Декори

9.36

Музеят на Тайните


Град: 

Компания: 

Отворена: 
Апр. 2016

Играчи: 
2-6

Трудност: 
4.06

QuestionRooms стая на загадките
КОГА БЕШЕ ПОСЛЕДНИЯТ ПЪТ, КОГАТО ОПИТА НЕЩО ЗА ПЪРВИ ПЪТ?

 

Стаята ще ви вкара в една уникална обстановка с автентичен интериор, авторски пъзели и загадки. За резервации www.questionrooms.bg.

 

Музеят на тайните

 

Вечер, докато скучаеш и чакаш да стане време, за да отидеш на работа, прещракваш каналите на телевизора и няма как да не ти направи впечатление извънредните новини. В началото не си особено заинтересован, но изведнъж нещо привлича вниманието ти. Убит е уредникът на музея, в който работиш - твоят дългогодишен приятел Д-р Стюарт! Веднага те обзема натрапчиво чувство на притеснение, което започва да се надига в гърдите ти. Дали беше вярно? Човекът, когото толкова обичаш и уважаваш, беше убит!? Човекът, от когото си научил толкова много и с който си прекарал безброй вечери в разговори по време на нощните ти смени. От целия репортаж в главата ти се забиват само няколко неща убийство.. главният уредник на музея.. вече дори не слушаш, просто гледаш празно в екрана.

За момент в съзнанието ти се прокрадва виновната мисъл, че докато си спал кротко на дивана в дневната, един от най-близките ти приятели е бил убит и ти не си могъл да му помогнеш. Прогонваш бързо гузното чувство и в същия момент погледа ти се спира върху телефона. В цялата трагедия съвсем беше забравил за него. Вниманието ти е привлечено от мигащата лампичка за оставени съобщения. Чувството на притеснение мигновено те сковава отново – имаш 4 пропуснати повиквания от Д-р Стюарт. Всички са отпреди около час и тридесет минути. „Може би точно преди да бъде убит?” – помисляш си. Чувството на тъга е изместено от любопитство – защо ли Д-р Стюарт те е търсил непосредствено преди злощастния момент? Забелязваш, че имаш оставено съобщение на телефонния секретар и с нетърпение го пускаш. В слушалката се чува изплашеният глас на твоя приятел:

Обаждам ти се от вкъщи. С мен е свършено... нямам много време, затова слушай внимателно. Кристалът... всичко е заради него - освен гласа Д-р Стюарт се чува силно блъскане по врата и приглушени викове. Дори не успях да разгадая цялата истина.. бях почти накрая, но те стигнаха до мен.. знаех, че това ще се случи, просто мислех че имам повече време.. всичко е в моя кабинет.. трябва да отидеш там веднага. Досега не бях споделил с теб, защото е опасно и не исках да те забърквам в неприятности, но вече нямам избор и ти си единственият, който може да се справи! Всичко е добре скрито със серия от загадки, с които само ти може да се справиш, но ще успееш. Знам че можеш, всичко е там!

Адреналинът бучи в главата ти. От притеснението и тъгата не е останал и помен. След по-малко от петнадесет минути си в музея. Знаеш обаче, че не разполагаш с много време, тъй като офисът на доктора е следващото място, където убийците биха отишли. Натискаш дръжката и вратата се отваря – отключено е.  

“Най- добрите скривалища са най-лесно достъпните” обичаше да казва д-р Стюарт. РАЗПОЛАГАШ С 60 МИНУТИ, за да откриеш кристала и да се махнеш оттам!

 

Телефон: +359877984618

Email: office@questionrooms.bg
Адрес: гр. Пловдив, 4000, ул. Иван Вазов №17  

Намираме се в зелената къща точно след „Лиляната.“

 

Ескейп Стая в Пловдив - QuestionRoomsEscape Game PlovdivEscape Room PlovdivEscape Room в ПловдивСтая на загадкитеQuestionRooms пъзел стая пловдив
9.25
9 10 9 9
10
10 10 10 10
1
(ниво)
10
10 10 10 10
14
(ниво)
10
10 10 10 10
20
(ниво)
9.5
10 9 9 10
21
(ниво)
9.75
10 10 9 10
1 (ниво)

Страхотна стая, много добри загадки!

Преживяването си струваше всяка секунда.

Препоръчваме!

1 (ниво)

Интересна стая. Логиката за някои загадки бе по-простичка, отколкото очаквахме. Това предизвика много смях у нас, понеже се втурвахме да мислим сложни планове, а всъщност решенията бяха ясни. Определено ще си прекарате добре! Опитайте!

21 (ниво)

Една стая, която трябва да бъде посетена задължително, ако си Пловдив! Праволинейна, но определено не е сред най-лесните, дори бих казал че е сравнително трудна. Добре е да се посети след като имате опит с подобни стаи, за да може да ѝ се изкефите на макс, определено не трябва да е сред първите 4-5 стаи, които посещаваш. Доста интересна история, добър декор, напрвен с доста старание! Определено препоръчваме!

12 (ниво)

Стаята оправдава очакванията. Загадките не са еднотипни. И запълват цялото време. Поне нашето го запълниха. И не искаме да се оправдаваме с непоследователност или нелинейност, за да не ни се присмее Вирувианският човек

3 (ниво)

Много добре подредени пъзели, въпреки че в началото тръгнахме доста мудно. Имаше един наистина оригинален и невиждан досега пъзел, който само добавя към леко мистериозната атмосфера на стаята.Смятаме, че това е една от истински добрите и качествени стаи в града. Препоръчваме на всички любители на тайните.Поздрави,

Трудоваци

Пловдив, улица Иван Вазов 17

Потребителска оценка: 
9.27

Персонал: 
9.51

Загадки: 
9.28

История: 
8.93

Декори: 
9.36

 

 


Най-добрите игри

33:43 мин.
09-10-2016
37:06 мин.
15-05-2016
39:21 мин.
20-08-2016
39:41 мин.
14-05-2016

Коментари

снимка на Metodi Todorov
Metodi Todorov    1 year 10 months
Много добра стая.Интересен сюжет,завладяваща и грабваща атмосфера,готин и любезен екип.Стаята предлага разнотипни загадки и ще ви накара да стоите под напрежение до самия край!

Добави коментар

Log in or register to post comments