Музеят на Тайните


 

 


Потребителска оценка

9.26

Персонал

9.49

Загадки

9.27

История

8.90

Декори

9.36

Музеят на Тайните


Град: 

Компания: 

Отворена: 
Апр. 2016

Играчи: 
2-6

Трудност: 
4.06

QuestionRooms стая на загадките
КОГА БЕШЕ ПОСЛЕДНИЯТ ПЪТ, КОГАТО ОПИТА НЕЩО ЗА ПЪРВИ ПЪТ?

 

Стаята ще ви вкара в една уникална обстановка с автентичен интериор, авторски пъзели и загадки. За резервации www.questionrooms.bg.

 

Музеят на тайните

 

Вечер, докато скучаеш и чакаш да стане време, за да отидеш на работа, прещракваш каналите на телевизора и няма как да не ти направи впечатление извънредните новини. В началото не си особено заинтересован, но изведнъж нещо привлича вниманието ти. Убит е уредникът на музея, в който работиш - твоят дългогодишен приятел Д-р Стюарт! Веднага те обзема натрапчиво чувство на притеснение, което започва да се надига в гърдите ти. Дали беше вярно? Човекът, когото толкова обичаш и уважаваш, беше убит!? Човекът, от когото си научил толкова много и с който си прекарал безброй вечери в разговори по време на нощните ти смени. От целия репортаж в главата ти се забиват само няколко неща убийство.. главният уредник на музея.. вече дори не слушаш, просто гледаш празно в екрана.

За момент в съзнанието ти се прокрадва виновната мисъл, че докато си спал кротко на дивана в дневната, един от най-близките ти приятели е бил убит и ти не си могъл да му помогнеш. Прогонваш бързо гузното чувство и в същия момент погледа ти се спира върху телефона. В цялата трагедия съвсем беше забравил за него. Вниманието ти е привлечено от мигащата лампичка за оставени съобщения. Чувството на притеснение мигновено те сковава отново – имаш 4 пропуснати повиквания от Д-р Стюарт. Всички са отпреди около час и тридесет минути. „Може би точно преди да бъде убит?” – помисляш си. Чувството на тъга е изместено от любопитство – защо ли Д-р Стюарт те е търсил непосредствено преди злощастния момент? Забелязваш, че имаш оставено съобщение на телефонния секретар и с нетърпение го пускаш. В слушалката се чува изплашеният глас на твоя приятел:

Обаждам ти се от вкъщи. С мен е свършено... нямам много време, затова слушай внимателно. Кристалът... всичко е заради него - освен гласа Д-р Стюарт се чува силно блъскане по врата и приглушени викове. Дори не успях да разгадая цялата истина.. бях почти накрая, но те стигнаха до мен.. знаех, че това ще се случи, просто мислех че имам повече време.. всичко е в моя кабинет.. трябва да отидеш там веднага. Досега не бях споделил с теб, защото е опасно и не исках да те забърквам в неприятности, но вече нямам избор и ти си единственият, който може да се справи! Всичко е добре скрито със серия от загадки, с които само ти може да се справиш, но ще успееш. Знам че можеш, всичко е там!

Адреналинът бучи в главата ти. От притеснението и тъгата не е останал и помен. След по-малко от петнадесет минути си в музея. Знаеш обаче, че не разполагаш с много време, тъй като офисът на доктора е следващото място, където убийците биха отишли. Натискаш дръжката и вратата се отваря – отключено е.  

“Най- добрите скривалища са най-лесно достъпните” обичаше да казва д-р Стюарт. РАЗПОЛАГАШ С 60 МИНУТИ, за да откриеш кристала и да се махнеш оттам!

 

Телефон: +359 885 010115​⁠​

Email: office@questionrooms.bg
Адрес: гр. Пловдив, 4000, ул. Иван Вазов №17  

Намираме се в зелената къща точно след „Лиляната.“

 

Ескейп Стая в Пловдив - QuestionRoomsEscape Game PlovdivEscape Room PlovdivEscape Room в ПловдивСтая на загадкитеQuestionRooms пъзел стая пловдив
1
(ниво)
10
10 10 10 10
11
(ниво)
10
10 10 10 10
18
(ниво)
9.5
10 9 9 10
21
(ниво)
9.75
10 10 9 10
11
(ниво)
8.75
10 9 7 9
3
(ниво)
9
9 9 9 9
1 (ниво)

Интересна стая. Логиката за някои загадки бе по-простичка, отколкото очаквахме. Това предизвика много смях у нас, понеже се втурвахме да мислим сложни планове, а всъщност решенията бяха ясни. Определено ще си прекарате добре! Опитайте!

21 (ниво)

Една стая, която трябва да бъде посетена задължително, ако си Пловдив! Праволинейна, но определено не е сред най-лесните, дори бих казал че е сравнително трудна. Добре е да се посети след като имате опит с подобни стаи, за да може да ѝ се изкефите на макс, определено не трябва да е сред първите 4-5 стаи, които посещаваш. Доста интересна история, добър декор, напрвен с доста старание! Определено препоръчваме!

11 (ниво)

Стаята оправдава очакванията. Загадките не са еднотипни. И запълват цялото време. Поне нашето го запълниха. И не искаме да се оправдаваме с непоследователност или нелинейност, за да не ни се присмее Вирувианският човек

3 (ниво)

Много добре подредени пъзели, въпреки че в началото тръгнахме доста мудно. Имаше един наистина оригинален и невиждан досега пъзел, който само добавя към леко мистериозната атмосфера на стаята.Смятаме, че това е една от истински добрите и качествени стаи в града. Препоръчваме на всички любители на тайните.Поздрави,

Трудоваци

1 (ниво)

Много бяхме развълнувани. Беше неповторимо преживяване. Вярно е, че не успяхме да победим, но момчетата от Екипа се постараха много за да се случи. Не очаквахме такова преживяване, наистина беше супер. Благодаря на ЕКИПА и очакваме нови стаи! ;)))))

1 (ниво)

Няма какво да кажа за стаята освен, че беше УНИКАЛНА. Не очаквах, че може да ми достави както на мен, така и на моите приятели такова удоволстие. Като цяло всичко беше страхотно: Стаята, екип от професионалисти, атмосфера, а бе.... ВСИЧКО. ;)

Пловдив, улица Иван Вазов 17

Потребителска оценка: 
9.26

Персонал: 
9.49

Загадки: 
9.27

История: 
8.90

Декори: 
9.36

 

 


Най-добрите игри

33:43 мин.
09-10-2016
37:06 мин.
15-05-2016
39:21 мин.
20-08-2016
39:41 мин.
14-05-2016

Коментари

снимка на Metodi Todorov
Metodi Todorov    1 year 7 months
Много добра стая.Интересен сюжет,завладяваща и грабваща атмосфера,готин и любезен екип.Стаята предлага разнотипни загадки и ще ви накара да стоите под напрежение до самия край!

Добави коментар

Log in or register to post comments