Стаите на пътешественика


 

 


Потребителска оценка

7.01

Персонал

7.75

Загадки

7.01

История

6.60

Декори

6.69

Стаите на пътешественика


Град: 

Компания: 

Отворена: 
Jun 2015

Играчи: 
2-5

Трудност: 
3.96

Добре дошъл в света на пътешественика, свят изпълнен с загадки и мистерии, свят който иска да бъде разкрит… имаш 60 минути… ще успееш ли да се измъкнеш?

3
(ниво)
3.5
3 3 4 4
8
(ниво)
6.75
7 8 6 6
1
(ниво)
6
6 7 6 5
1
(ниво)
5.5
8 2 3 9
1
(ниво)
4
4 6 4 2
9
(ниво)
6.5
6 10 4 6
1 (ниво)

Много слаба фабула; пътешественикът се лута от ключ на катинар, пазарувани сякаш кило за левче. За пръв и, надявам се, последен път се случва да ни "спрат времето", защото уж правилно въведения код за поредния катинар... не е правилен.

9 (ниво)

Твърде много цифри. Дано течащата реорганизация на стаята се окаже успешна :)

18 (ниво)

Малко хора успяват да излязат от тази стая. Самите загадки не са толкова трудни, по-скоро са много за да се вместят в 60 минути. Все пак сме горди, че успяхме да излезем. A-Team игра съвместно с "Диви и щастливи"

8 (ниво)

Стаята не е лоша, но на мен нещо ми липсваше в нея. Не мога да определя какво точно - имаше трудност, имаше разнообразни загадки, но ...

20 (ниво)

Ако обичате да отваряте катинари, това е Вашата стая, ако имате нужда да мислите повече, може да я пропуснете.

гр. София, ул. "Врабча" № 13, вътрешен двор, ет. 2

Потребителска оценка: 
7.01

Персонал: 
7.75

Загадки: 
7.01

История: 
6.60

Декори: 
6.69

 

 


Най-добрите игри

49:00 мин.
16-11-2015
53:00 мин.
27-10-2015
53:00 мин.
27-10-2015
53:00 мин.
04-10-2015

Коментари

Noite    6 years 8 months
Стаята е приятни и занимателна. През цялото време бяхме ангажирани, излязохме доста заредени. Катинарите и цифрите ми бяха мааалко в повече, но като цяло сме доволни.
ikonomova1    6 years 11 months
Стаята ни накара да се мотивираме и да мислим отборно. Ходили сме и друг път, но темата ни допадна най-много тук. Задачите са повече и реално трябва да си концентриран, за да излезеш в рамките на времето.
Mamamia    6 years 11 months
Много топло посрещане, оригинална атмосфера, забавни загатдки и игри!Не успяхме да се измъкнем, но разбрахме, че играта в най-скоро време ще търпи интересни промени и това ни зариби да повторим участието си и този път да успеем да стигнем до края!
Бати    6 years 11 months
Доста предубедени бяхме, когато прочетохме предните два коментара(явно от един и същи отбор), а вече си бяхме запазили час за стаята. За наша радост ни посрещнаха с усмивка и добро настроение, посмяхме се преди играта.Самата игра, като се има на предвид, че сме ходили на не малко стаи ни допадна имаше интересни и разнообразни загадки. Някой, ако се колебае дали да отиде. За нас си заслужава.
Prudence    6 years 11 months
Дребни детайли, които едва виждахме, супер много катинари и в последната стая безумни загадки.Два куфара и три шкафа беше интериорът- изобщо не си заслужаваше.На момента, в който минаха 60-те минути, влезе момичето и буквално ни изгони от стаята без възможност да си довършим играта, а бяхме на няколко минути от изхода. Недоволна съм. Хубава идея, но с много пропуски.
Stefan Doychev's picture
Stefan Doychev    6 years 11 months
С отбора ми сме посетили сумарно над 10 стаи, и тази без съмнение е най-слабата изобщо. На влизане бяхме посрещнати от нацупен оператор, за когото бяхме поредната група, без никакво желание и мотивация за работа, явно не беше негова стая, а просто на заплата. История или някакъв въвеждащ разказ тотално отсъстваше. Играта в самата стая се състои от преминаването от катинар на катинар, като логическите загадки, макар и малко, са изключително лесни. Останалите се свеждат до вглеждане на дребни детайли, без особена връзка със загадката или историята. За капак, в края 15 минути се борихме със заяждащ катинар, когото в края дори оператора отвори с голяма мъка и след много опити. При молбата ни все пак да завършим стаята заради забавянето с катинара, оператора започна да подрежда стаята докато бяхме все още вътре, а на последната загадка се оказа, че освен всичко друго, стаята е била зле подредена, имаше липсваща част от последния ребус. На излизане от стаята ни изпратиха с вдигнати рамене и оправдания от типа на "случва се". Пс. 15 минутки след излизането получих обаждане, най-вероятно от собственика на стаята, който поднесе извиненията си и пое цялата отговорност за провалената игра, като обеща оператора да понесе своите последствия.
Sivensport Siven's picture
Sivensport Siven    6 years 11 months
Много ни хареса на целия отбор! Заслужава си
Todor Atanasov    7 years 1 month
Стаята става, но трябва повече логически задачки...
srebrin    7 years 1 month
хареса ми стая тарибва да се види
Dashick    7 years 1 month
Много добра стая! Хареса ни, забавлявахме се и дори успяхме да излезем 2 мин преди края! :) Една от най-добрите, в които сме били

Pages


Добави коментар

Log in or register to post comments

Entity info.