Тайните на професор Линд


 

 


Потребителска оценка

8.93

Персонал

9.31

Загадки

8.79

История

8.72

Декори

8.91

Тайните на професор Линд


Град: 

Компания: 

Отворена: 
Aug 2015

Играчи: 
2-6

Трудност: 
3.70

Вие разследвате внезапното изчезване на професор - ръководител на секретна правителствена лаборатория за паранормални явления.  Какви тайни са останали скрити в дома му? Над какво е работил тайно от всички? Кой го издирва и защо? Имате точно час, за да разкриете всичко това!

8
(ниво)
10
10 10 10 10
4
(ниво)
4.5
2 10 4 2
9
8 10 10 8
9.75
10 10 10 9
9.5
9 10 9 10
9
8 9 10 9
5 (ниво)

Това с извънземните е яко, сигурно водещите си умират от смях :). Изключително любезен персонал, хубава приемна, мило отношение. За двама от отбора беше първа стая, но след нея, сме заедно в почти всички. 

Не си забравяйте уоки токи-то :)

15 (ниво)

За стаята: отдавна се канихме да я посетим и не останахме разочаровани. Силно препоръчвам на хората, които все още не са я посетили.

 

За отбора: с едно- две изключения от недоглеждане се справихме доста добре.

3 (ниво)

Готина стая с интересни загадки.

8 (ниво)

Стая с доста интересни загадки, а най-готиното е, че става и за начианиещи в занаята на бягане от стаи.

9 (ниво)

Историята беше интересна, загадките също. Много забихме на една от тях и това ни костваше доста минути. Не успяхме да излезем навреме, но се забавлявахме :)

6 (ниво)

Интересно подбрани загадки с намигване към любителите на пътешествия. :)

ul. "Pirotska" 20, 1000 Sofia, Bulgaria

Потребителска оценка: 
8.93

Персонал: 
9.31

Загадки: 
8.79

История: 
8.72

Декори: 
8.91

 

 


Най-добрите игри

35:00 мин.
11-03-2017
38:00 мин.
12-12-2015
38:00 мин.
14-10-2015
38:00 мин.
24-08-2015

Коментари

diana.had's picture
diana.had    3 years 6 months
Интересна атмосфера, оригинални загадки, но стаята е за по-малки отбори според мен.
Кали Иванова's picture
Кали Иванова    3 years 10 months
Наистина това за бен беше като вълшебство, да попаднеш в тази атмосфера, като собствен театър, в който ти си главния герой. Да не ти е толкова лесно и да е сладка, сладка победата! Страхотни сте! Очааквам и още нови и нови неща и ще опитам всичко, защото в днешно време повечето забавления не могат да ми доставят това усещане и радост, а вие можете и го правите отлично! :)
iakimnedelchev    3 years 10 months
Страхотно място! С уникален дух и атмосфера! :)
Kaloqna Petrova's picture
Kaloqna Petrova    3 years 10 months
Невероятно преживяване! Прекрасен интериор, мега яки загадки и много добро на трудност :))) А персонала се държеше повече от добре! Страхотни сте! Ще очаквам с нетърпение нови неща :)
Stiliana Kalcheva's picture
Stiliana Kalcheva    3 years 10 months
Чувствах се, като във фантастичен филм. Всичко беше толкова реално и истинско, че на моменти се вцепенявах. Мозъкът ми работеше на 6, раздвижих и логическото си мислене. Влизаш в друго измерение, наистита, а за това помагат много всички нещица, които са в стаята. Браво, продължавайте все така и очаваме и другите ви стаи.
Nikola Peev's picture
Nikola Peev    3 years 10 months
Трудно се впечатлявам, но вие успяхте да ме трогнете. Сложността на стаите, интериорът и предизвикателствата вътре ме впечатлиха. Истинско приключение, личи си, че сте го направили с много финес и имате опит в това, което правите. Изиграх и двете ви стаи и очаквам с нетърпение третата.
az    3 years 10 months
Стая портал е направена така, че наистина имаш усещане , че влизаш в някаква високо -технологична лаборатория, с разнообразни загадки, изискващи мобилизирането на различни умения и способности (мислене, анализ, сръчност, бързина, логика..). Ефектите са яки. Останахме много впечатлени и изненадани и ще отидем и на други стаи в Questomania
Marion    3 years 10 months
Страхотно преживяване! Вкарва те в друга реалност - все едно ставаш герой в историята. Много ми харесаха загадките и атмосферата, която те държи в приповдигнато настроение през цялото време. Супер автентична и приятна! Препоръчвам на всички!
IvaK    3 years 10 months
Харесвам това, че къщата и отделните стаи са оборудвани със специално създадени за целта мебели, които придават страхотна автентичност на интериора и ви потапят в сюжета на сто процента. Заложено е много и на hi-tec, модерно и иновативно оборудване! Браво!
spoko_d@abv.bg    3 years 10 months
Изключително приятна атмосфера, още с влизането в рецепцията усетихме гостоприемство и уют. Стаята е уникална, с различна тематика от посещаваните до сега. С радост ще очакваме и третата им стая.

Добави коментар

Log in or register to post comments