Тайните на професор Линд


 

 


Потребителска оценка

8.98

Персонал

9.33

Загадки

8.87

История

8.75

Декори

8.96

Тайните на професор Линд


Град: 

Компания: 

Отворена: 
Авг. 2015

Играчи: 
2-6

Трудност: 
3.77

Вие разследвате внезапното изчезване на професор - ръководител на секретна правителствена лаборатория за паранормални явления.  Какви тайни са останали скрити в дома му? Над какво е работил тайно от всички? Кой го издирва и защо? Имате точно час, за да разкриете всичко това!

8
(ниво)
7.75
9 9 7 6
5
(ниво)
9.25
9 10 9 9
4
(ниво)
8.75
8 10 8 9
3
(ниво)
9.5
9 10 9 10
13
(ниво)
9
8 10 9 9
13
(ниво)
5
5 5 5 5
4 (ниво)

Бяхме на следсватбен escape room weekend с компанията и се разделихме на два тийма, състезвайки се както срещу стаята, така и помежду си :) Победителите в стаята "Тайните на професор Линд" бяха "Team Groom".Всички бяха мн доволни и развеселени след играта си, решавайки мълниеносно някои пъзели, затруднявайки се на други, но успявайки да свършат своята задачка отлично.Много приятна стая, препоръчваме :)

13 (ниво)

Много отзивчив персонал, хубав декор, забавна и вълнуваща игра!

13 (ниво)

Личи си, че стаята е стара и загадките вече не са ниво. Персоналът беше разсеян и дори не разбра, че излязохме.

3 (ниво)

интересна стая, но малко хаотична

4 (ниво)

СПЕСТЕТЕ СИ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ.не посещавайте стаите на questomaniа.освен ужасно отношение от персонала ще получите удовлетвореност НУЛА от играта в тази стая.СКУЧНА,ОТЕГЧАВАЩА,на моменти става досадно и започваш да си гледаш часовника.в допълнение ОТКАЗАХА да ми изпратят снимката от играта ни, а клиентите преди нас си тръгнаха със скандал,видимо разочаровани. персонала изпадна в нервна криза и неможа да ни обясни историята настаята и какво ни очаква.спестете си главоболието

15 (ниво)

За разлика от първия път в Questomania, този път персоналът нещо не беше много на линия - тоалетната беше счупена, не отговаряха на уоки-токито, сменяха се водещи, не знаеха какво трябва да платим, не ни предложиха снимка... Иначе стаята е приятна, препоръчва се за начинаещи отбори. 

 

ul. "Pirotska" 20, 1000 Sofia, Bulgaria

Потребителска оценка: 
8.98

Персонал: 
9.33

Загадки: 
8.87

История: 
8.75

Декори: 
8.96

 

 


Най-добрите игри

35:00 мин.
11-03-2017
38:00 мин.
14-10-2015
38:00 мин.
24-08-2015
38:00 мин.
12-12-2015

Коментари

снимка на diana.had
diana.had    1 year 9 months
Интересна атмосфера, оригинални загадки, но стаята е за по-малки отбори според мен.
снимка на Кали Иванова
Кали Иванова    2 years 1 month
Наистина това за бен беше като вълшебство, да попаднеш в тази атмосфера, като собствен театър, в който ти си главния герой. Да не ти е толкова лесно и да е сладка, сладка победата! Страхотни сте! Очааквам и още нови и нови неща и ще опитам всичко, защото в днешно време повечето забавления не могат да ми доставят това усещане и радост, а вие можете и го правите отлично! :)
iakimnedelchev    2 years 1 month
Страхотно място! С уникален дух и атмосфера! :)
снимка на Kaloqna Petrova
Kaloqna Petrova    2 years 1 month
Невероятно преживяване! Прекрасен интериор, мега яки загадки и много добро на трудност :))) А персонала се държеше повече от добре! Страхотни сте! Ще очаквам с нетърпение нови неща :)
снимка на Stiliana Kalcheva
Stiliana Kalcheva    2 years 1 month
Чувствах се, като във фантастичен филм. Всичко беше толкова реално и истинско, че на моменти се вцепенявах. Мозъкът ми работеше на 6, раздвижих и логическото си мислене. Влизаш в друго измерение, наистита, а за това помагат много всички нещица, които са в стаята. Браво, продължавайте все така и очаваме и другите ви стаи.
снимка на Nikola Peev
Nikola Peev    2 years 1 month
Трудно се впечатлявам, но вие успяхте да ме трогнете. Сложността на стаите, интериорът и предизвикателствата вътре ме впечатлиха. Истинско приключение, личи си, че сте го направили с много финес и имате опит в това, което правите. Изиграх и двете ви стаи и очаквам с нетърпение третата.
az    2 years 1 month
Стая портал е направена така, че наистина имаш усещане , че влизаш в някаква високо -технологична лаборатория, с разнообразни загадки, изискващи мобилизирането на различни умения и способности (мислене, анализ, сръчност, бързина, логика..). Ефектите са яки. Останахме много впечатлени и изненадани и ще отидем и на други стаи в Questomania
Marion    2 years 1 month
Страхотно преживяване! Вкарва те в друга реалност - все едно ставаш герой в историята. Много ми харесаха загадките и атмосферата, която те държи в приповдигнато настроение през цялото време. Супер автентична и приятна! Препоръчвам на всички!
IvaK    2 years 1 month
Харесвам това, че къщата и отделните стаи са оборудвани със специално създадени за целта мебели, които придават страхотна автентичност на интериора и ви потапят в сюжета на сто процента. Заложено е много и на hi-tec, модерно и иновативно оборудване! Браво!
spoko_d@abv.bg    2 years 1 month
Изключително приятна атмосфера, още с влизането в рецепцията усетихме гостоприемство и уют. Стаята е уникална, с различна тематика от посещаваните до сега. С радост ще очакваме и третата им стая.

Добави коментар

Log in or register to post comments