Escape Game Challenge


 

 


Потребителска оценка

5.50

Персонал

5.00

Загадки

6.00

История

3.00

Декори

8.00

Escape Game Challenge


Компания: 

Отворена: 
Feb 2015

Играчи: 
2-8

Трудност: 
2.00

Елате в Замъка в Равадиново, почувствайте красотата на миналите времена и изпробвайте възможностите и уменията си. Обичате да твърдите, че можете да се измъкнете от всяка ситуация? Докажете го на приятелите, колегите и на семейството си. Играйте за удоволствие и почувствайте тръпка, която никога не сте изпитвали. Мислите, че сте виждали и изпитали всичко до сега? Заблуждавате се!

5.5
6 5 3 8
33 (ниво)

Хубав интериор, статична игра. Ако имате опит с други стаи, тази ще ви се стори много лесна.

Замъкът, 8141 Равадиново, Община Созопол

Потребителска оценка: 
5.50

Персонал: 
5.00

Загадки: 
6.00

История: 
3.00

Декори: 
8.00

 

 


Най-добрите игри

38:00 мин.
23-08-2015

Коментари

Mia    4 years 11 months
Стаята е добре направена, макар и много праволинейно замислена (за някои това е плюс, за други - минус). Обслужването е това, което е под всякаква критика. Влязохме с 15 минути закъснение, защото отговорникът беше извикан да свърши нещо друго. Нямаше и дума за сценария и историята на стаята, само ни се каза "попълвате тази схема и с кода на ключалката трябва да отворите този сейф". Съответно старанието да се създаде атмосфера беше тотално похабено. Една от загадките не беше наредена както трябва и затова ни отне много повече време, друга налучкаме, допускам че и тя не е била наред. Нямаше никакво подсказване и очевидно въпреки камерите човекът не си даваше зор да се интересува какво става в стаята. Около 40 минути по-късно влезе вътре (!!!), окончателно унищожавайки всякаква атмосферичност и обяви, че сме имали 5 минути, айде сега да му кажем докъде сме стигнали, за да ни кажел той къде сме грешали. После ни отпусна още пет минути, ама "от него". Бяхме доста изненадани, че след като ни беше казал, че е изминал час, бяхме се обяснявали няколко минути и бяхме решавали наново един от пъзелите още толкова, излязохме, накрая се оказа, че са изминали 50 минути откакто сме в стаята. Не беше направено дори елементарното усилие да се следи времето, просто човекът го сметна като за кръгъл час, нищо че сме влезли 15 минути по-късно. Похабена атмосфера, никаква обратна връзка, незаинтересованост от играта, намалено време и ненаредена стая - не виждам как всички тези неща могат да бъдат съвпадения. Дала съм на стаята повече от една звезда единствено защото самата стая е красива като изпълнение и локация.
The TEAM's picture
The TEAM    4 years 11 months
Подкрепям Mia относно интериора и локацията. Няколко интересни елемента в стаята изчерпват достойнствата й. Сюжет не разбрахме да има, само цел - отваряш един сейф, в който е ключа и наградата (монета сувенир от Замъка Равадиново). Играта е статична, няма нищо общо с интерактивните загадки в стаи като Offline, 3keys и Vestigo, в които са вложени както пари, така и идеи. Ако имате опит с други стаи, тази ще ви се стори много елементарна (поне за нас беше така след над 10 посетени стаи в София). Имат и версия за ученици, така че ако сте 4-8 клас, вероятно ще ви хареса. Тук жокери няма, но на нас така и не ни потрябваха. Висока цена за предлаганото забавление. Всъщност, за тази стая платихме най-висока цена, не струваше толкова.
Blackaquarius    5 years 3 days
Невероятно приключение, страхотно изживяване. Всеки, който желае да изпробва своите интелектуални възможности-това е мястото.

Добави коментар

Log in or register to post comments

Entity info.