Gears and Inventions


 

 


Потребителска оценка

8.82

Персонал

8.82

Загадки

8.76

История

8.45

Декори

9.23

Gears and Inventions


Град: 

Компания: 

Отворена: 
Apr 2015

Играчи: 
2-5

Трудност: 
4.40

Vestigo (лат. следа, проследявам) е тайно общество, обединяващо велики умове от целия свят, решени да завладеят света с идеите и изобретенията си, смятани от повечето хора за нелепи или неосъществими. Чаркове и Изобретения - първата по-голяма публичност за съществуването на това тайно общество достига до нас благодарение на откриването на дома, принадлежал на признат викториански механик след неговата смърт. Оттогава много млади изследователи са посетили дома на този учен, опитвайки се да се докоснат до тайните на това общество, отговорно за редица политически и религиозни решения от миналото. Ще бъдеш ли ти следващият престрашил се да разгадае мистерията на Vestigo и да достигне най-дълбоките й тайни, докосвайки се до автентичната Steampunk атмосфера на Стаята?

7
(ниво)
8
7 7 9 9
14
(ниво)
10
10 10 10 10
8.75
7 10 9 9
9.5
9 10 9 10
3
(ниво)
8.5
8 10 7 9
9.5
9 9 10 10
9 (ниво)

Наподобяваше доста предишни стаи в които сме били като декор и загадки. Това не ни попречи да се забавляваме.

3 (ниво)

Стаята успя да внесе напрежение в нашия отбор към края на играта. Загадките бяха интересни, но може би твърде многото предмети наоколо пречат на отбора да се съсредоточи и налагат получаването на много жокери, което разпокъсва играта. Декорите ни харесаха много. За жалост не бяха достатъчно добре вплетени в история.

10
10
10
10
10
9 (ниво)

Много приятан стая. Озорихме се с решаването на загадките, но в крайна сметка успяхме да излезем. Декорът и замисълът е наистина интересен и ни допадна. Засега тя си остава най-трудната стая, в която сме били :)

7 (ниво)

Чудесна идея за стая и добър замисъл за декора, където обаче липсва поне една щипка повече история, която да пренесе отбора в по-мотивираща за ума и сетивата реалност ..

12 (ниво)

Стаята ни хареса, имаше доста интересни загадки, въпреки че не ни сработи един от механизмите. Стаята не е за начинаещи отбори.

гр. София, ул. “Проф. Никола Михайлов” № 3, ет. 1

Потребителска оценка: 
8.82

Персонал: 
8.82

Загадки: 
8.76

История: 
8.45

Декори: 
9.23

 

 


Най-добрите игри

45:00 мин.
05-09-2015
46:00 мин.
01-12-2015
46:00 мин.
04-02-2016
46:00 мин.
04-02-2016

Коментари

ДвеТе's picture
ДвеТе    5 years 6 months
Неповторима и доста трудна стая, с фантастичен декор в стил стиймпънк и доста загадки! Препоръчвам горещо!
vkvetov    6 years 7 months
Много хубава стая и много хубаво изживяване. Екипът се постара да ни вкара в атмосферата на steampunk. Самата стая е изработена с много желание и вкус. Стаята е много добре съчетана, интерактивно, със загадките. Vestigo има своя уникален 'подпис' в света на Escape стаите. Препоръчвам я ! П.С Бих искал да помоля бъдещите посетители да играят по-внимателно и да не амортизират стаята. Първо защото в нея е вложено страшно много и второ, защото тази амортизация много често може да подведе човек, че е някаква улика към загадка.
Lenard Hristov's picture
Lenard Hristov    6 years 8 months
Стая, която задължително трябва да се посети. Домакините са изключително дружелюбни. Постарали са се интериора да съответства 100 % на тематиката на стаята. Обърнато е внимание на всеки един детайл. Определено най-добрата декорация, която някога съм виждал. Относно загадките - те са едно ниво по-сложни от стандартно, но това прави приключението още по-интересно. Оценка 5/5
iton    6 years 10 months
Стаята определено е интересна. Нашият отбор имаше коментар относно коректността на една от задачите, но това е незначително. Екипът е страхотен, единственият съществен недостатък според мен е балансът между сложност и жокери, тоест не можеш да излезеш от Стаята без жокери, което внася доза субективност в цялата игра. В моята класация тази стая е на второ място.
Kiril Ivanov's picture
Kiril Ivanov    6 years 11 months
Vestigo беше първата стая, в която бях и все още е най-добрата. След това се зарибих сериозно и съм обиколил над 10 други стаи и въпреки, че някои от тях са много добри, никоя не носи такова усещане, в тази още от лобито влизаш много във филма и не излизш от него до края.
Guliko Varbanova's picture
Guliko Varbanova    6 years 11 months
Отидохме във Vestigo след като бяхме обиколили 4-5 стаи, без големи очаквания, търсещи нещо толкова добро колкото някои от другите места, които бяхме посетили. Екипът на Vestigo беше много готин, отворен и неформален, което ни предразположи и създаде готина атмосфера. Стаята е много оригинална и различна от останалите - уникален дизайн, нестандартни хрумвания. Изкефихме се на макс и излязохме много заредени. Използвахме стаята в последствие за целите на един лидерски семинар. Доволни сме и силно препоръчваме Vestigo като една от Топ 3 стаите за нас!

Добави коментар

Log in or register to post comments

Entity info.