Lost Flight


 

 


Потребителска оценка

9.23

Персонал

9.64

Загадки

8.85

История

9.03

Декори

9.39

Lost Flight


Град: 

Компания: 

Отворена: 
Авг. 2015

Играчи: 
2-6

Трудност: 
4.25

Вие пътувате със самолет и всичко изглежда нормално, но изведнъж се случва нещо странно... Ще трябва да откриете и разгадаете серия от мистериозни загадки и пъзели на борда, които ще ви помогнат да разплетете историята! Дали става въпрос за инцидент, за природно бедствие, техническа неизправност, мистична аномалия, паранормални явления или друга тайнствена сила?

12
(ниво)
7.25
7 9 7 6
19
(ниво)
10
10 10 10 10
1
(ниво)
7.25
7 7 7 8
8.75
9 9 9 8
8
(ниво)
9
8 10 9 9
9
(ниво)
10
10 10 10 10
12 (ниво)

Тая стая малко ни обърка какво точно не и е в ред. От една страна темата е оригинална, а декорите не са по-лоши от в телевизионно студио. Браво на екипа, за който летенето е и професия, и хоби! Обаче, ако това се беше случило да ни е първата стая, никога нямаше да се запалим по стаи. Може би защото много голяма част от тематичните декори и реквизити не играят, а остават загадки, които не е задължително да се рееш в облаците, че да решиш.

1 (ниво)

Яка стаичка мн ни хареса декора и историята. Успяхме да приземим самолета

1 (ниво)

Страхотна стая, трудничка ни беше и в същото време много увлекателна и интересна , но благодарности към екипажа !

1 (ниво)

Първата игра на Бесните , но определено стаята ни впечатли с трудност и оригиналност.

9 (ниво)

Стаята е много приятна и те държи буден през цялото време. Трябва много да внимаваш, защото има опасност някои от загадките да те подведат. Определено не е подходяща за начинаещи отбори. 

Това, което ни направи най-силно впечатление е, че декорът е автентичен. Добре измислена история, свързани загадки. Поздравления за екипа, който я е създал. Отборите определено имат нужда и от стаи, които не са високо технологични.

3 (ниво)

Страхотни декори,съпътствани от перфектните за тах загадки.Напрежение и смисъл в загадките до самия край на играта.Силно препоръчваме,забавлението ви е гарантирано.На определени моменти от играта загадките се препокриват и това ни накара да поискаме жокер но като цяло това е една от най-сложните и добре замислени стаи,в които сме били.Топ 3!!!

София, бул.Александър Малинов 51

Потребителска оценка: 
9.23

Персонал: 
9.64

Загадки: 
8.85

История: 
9.03

Декори: 
9.39

 

 


Най-добрите игри

43:00 мин.
20-12-2015
48:00 мин.
05-01-2016
50:00 мин.
19-02-2016
51:00 мин.
28-12-2015

Коментари

DenisH    2 years 2 months
Били сме в 4 стаи и тази определено много ни допадна като цялостно преживяване. Декорът е страхотен, през цялото време се чувстваш сякаш си на борда на истински самолет, загадките са разнообразни и тематично свързани, а персоналът е много любезен и беше внимателен към доброто ни прекарване в стаята! Местоположението е на чудесно място, точно на изхода от метро Малинов. Определено препоръчваме тази стая и най-вече на всички тези, които са си мечтали да бъдат пилоти на самолет :)
снимка на Boris Petkov
Boris Petkov    2 years 3 months
Страхотна стая. Прекрасно замислена и изпълнена. Различно, ново, интересно и вълнуващо преживяване. Препоръчваме я сърдечно! :)
снимка на Емил Недков
Емил Недков    2 years 3 months
Различна от всичко останало, което съм посещавал! Декорът беше професионален, задачите на високо ниво. Истинско предизвикателство дори за хора с опит.
снимка на The TEAM
The TEAM    2 years 5 months
Подходихме скептично, заради местонахождението на стаята, което съвпада с една друга и подозирахме, че създателите може да са едни и същи. Мислехме, че ще е претупано, недомислено и може би скучно. Мноооого сгрешихме. :) Стаята е направена със старание, помислено е за неочаквани изненади, а загадките са много и на високо ниво. Определено не е стая за начинаещи. Имаме предишен опит с 12 други стаи и сме излизали успешно от всичките. Но когато накрая ни останаха по-малко от три минути, почти се предадохме. За щастие "екипажът" не ни позволи отчаяние и ни подсказваше в точните моменти. Благодарим на момчетата за старанието и отношението. (Освен това на борда раздават минерална вода ;))
снимка на Aleksandar Vlaev
Aleksandar Vlaev    2 years 5 months
Бил съм в 4 от най-известните стаи и тук ми хареса най-много - декорация, самите загадки и пичовете са точни. Препоръчвам!

Добави коментар

Log in or register to post comments