Treasure Hunters - отборна игра за деца


 

 


Потребителска оценка

8.00

Персонал

8.67

Загадки

7.67

История

7.67

Декори

8.00

Treasure Hunters - отборна игра за деца


Град: 

Компания: 

Отворена: 
Oct 2015

Играчи: 
4-6

Трудност: 
3.33

"Treasure Hunters" e първата и единствена по рода си стая за отборна игра на живо за деца от типа "Стая на тайните". "Стаята" представлява откъснато от реалността помещение, изпълнено със загадки, в което отбор деца, съставен от 4-ма до 6-ма играчи, разполагайки с помощта на модератор, се борят в продължение на 60 мин. да открият "съкровището", разплитайки загадки и преодолявайки множество предивикателства. Предстоящо откриване през месец октомври...

9
9 10 9 8
7.5
7 8 7 8
1 (ниво)

Дъщеря ми много държеше да праазнува рождения си ден в тази стая, научила за нея от приятелка. След играта децата излязоха много развълнувани и не можеха да спрат да обясняват и да се надприказват кой какво е открил и разгадал. Хвалеха се с наградите, които сами са открили и получените дипломи накрая. Персоналът през беше много мил и отзивчив, и най-важното през цялото време е стоял с децата в стаята. Следващият път ще посетим другата стая - Criminal hunters.

33 (ниво)

Регистрирам играта, макар че от отбора игра само детето с нейни съученици. След играта беше въодушевена, но каза че стаите за възрастни са по-хубави, но със съучениците е по-интересно. Ето коментар от нея: Стаята е добра за деца, особено ако на детето му е първа стая, но дори да не му е, пак е интересна.
Не е предвидено помещение за родителите или възможност да наблюдават играта.
От разказа на детето вадя извод, че стаята не е кой знае какво, но децата винаги се забавляват щом са заедно.

София, кв. Лозенец, ул. Църноок 5

Потребителска оценка: 
8.00

Персонал: 
8.67

Загадки: 
7.67

История: 
7.67

Декори: 
8.00

 

 


Най-добрите игри

52:00 мин.
21-02-2016
58:28 мин.
27-05-2016

Коментари

Dashick    4 years 2 months
Играта предполагам е добра - децата бяха доволни (5-9години), получиха подарък и диплома, че са се справили и искаха пак да ходят. Неприятното беше, че оставяш детето си без изобщо да знаеш къде (пази се тайна) и освен това няма чакалня или фоайе, както е въвъ всички други стаи, в което да седнеш. Оставиха ни на улицата пред стаята на студа. За щастие има малко кафене наблизо, в което може да се седне, но за мен това не е правилно.

Добави коментар

Log in or register to post comments

Entity info.