Отбор: 

Дата: 
12-11-2016

Време със секунди: 
0:50:30

Жокери: 

Трудност: 
3

Коментар от отбора

Винаги сме ентусиазирани, когато отваря нова ескейп стая и особено, когато това е в Пловдив. Стаята е добро попъление за града. Няма да излъжем, че имахме много големи очаквания и надежди. Адмирации за авторите, че са се заели и са вложили доста усилия в направата на стаята. Играта е линейна и последователна.Подходяща за начинаещи отбори. Останахме приятно изненадани от две от задачите - бяха свежи и интересни. Първата част от играта прави впечатление с внимание към детайла, което бихме искали да видим и във втората част. Домакините ни бяха изключително мили и любезни.


Стая: 
The Voice of the Captain

Персонал: 
10

Оригинални загадки: 
8

История: 
7

Декори и атмосфера: 
7

Коментари за играта

tiqhora    1 year 2 months

Винаги сме ентусиазирани, когато отваря нова ескейп стая и особено, когато това е в Пловдив. Стаята е добро попъление за града. Няма да излъжем, че имахме много големи очаквания и надежди. Адмирации на създателите, че са се заели и са вложили доста усилия в направата на стаята. Играта е линейна и последователна, което не е лошо, но ние не сме фенове на този тип игра. Стаята е подходяща както за начинаещи отбори. Останахме приятно изненадани от две от задачите - бяха свежи и интересни. Екипът се е постарал да създаде приятна атмосфера и различни загадки. Първата част от играта прави впечатление с внимание към детайла, което бихме искали да видим и във втората част.

Домакините ни бяха изключително мили и любезни, за нас беше удоволствие да поговорим на дълго и широко след играта. Благодарим за гостоприемството и успех!

 


Добави коментар към играта

Log in or register to post comments