Какво се случва - доброто и лошото


Здравейте, приятели на сайта и на ескейп стаите,

Поднасяме извинения за тишината и липсата на ъпдейти, но генерално нашата дейност зависи от тази на стаите. Напоследък наблюдавахме активност от тяхна страна, както и положителна и обещаваща събития, така и леко отрицателна, и искаме да споделим по малко и за двете.

От отрицателната страна - наложи се да махнем от сайта съдържание, което не отговаряше на действителността и надуваше по изкуствен начин оценките на някои стаи. От самото създаване на страницата целим акуратно и адекватно да отразяваме мнението на посетителите на стаи и на Вас, посетителите на сайта, и да изградим обективни оценки за всяка стая доколкото е възможно това. Продължаваме да разчитаме на сигналите както и на Вас, така и на собствениците на стаи, в случай, че изпуснем или недоогледаме нещо, или нещо се развали.

Също, след много натиск от страна на една конкретна стая, същата беше премахната от сайта по свое желание. Може да сте забелязали промяна в ранковете и оценките на стаите на сайта поради тези нашия действия.

И за да завършим с положителни новини - радостен е фактът, че нови стаи се появяват и обещават нови появи в скоро време! И тези нови отворени врати чакат Вас и вещаят нови посещения, както от приятелски, така и от състезателен вид. Очаквайте напълно нов турнир, с невиждан досега формат...

Очаквайте още вести скоро!
Всички Стаи