Какво се случва - доброто и лошото


Здравейте, приятели на сайта и на ескейп стаите,

Поднасяме извинения за тишината и липсата на ъпдейти, но генерално нашата дейност зависи от тази на стаите. Напоследък наблюдавахме активност от тяхна страна, както и положителна и обещаваща събития, така и леко отрицателна, и искаме да споделим по малко и за двете.

От отрицателната страна - наложи се да махнем от сайта съдържание, което не отговаряше на действителността и надуваше по изкуствен начин оценките на някои стаи. От самото създаване на страницата целим акуратно и адекватно да отразяваме мнението на посетителите на стаи и на Вас, посетителите на сайта, и да изградим обективни оценки за всяка стая доколкото е възможно това. Продължаваме да разчитаме на сигналите както и на Вас, така и на собствениците на стаи, в случай, че изпуснем или недоогледаме нещо, или нещо се развали.

Също, някои стаи бяха премахнати от сайта по тяхно желание. Може да сте забелязали промяна в ранковете и оценките на стаите на сайта поради тези нашия действия.

И за да завършим с положителни новини - радостен е фактът, че нови стаи се появяват и обещават нови появи в скоро време! И тези нови отворени врати чакат Вас и вещаят нови посещения, както от приятелски, така и от състезателен вид. Очаквайте напълно нов турнир, с невиждан досега формат...

Очаквайте още вести скоро!
Всички Стаи