Предстои една вълнуваща среща в света на ескейп руминга, този особено любим жанр отборно забавление. Този път излизаме извън стените на тематичните room-ове, за да се присъединим към едно чудесно градинско парти с базар, а именно CraftAREA Biblioteka на Once Upon a Time Biblioteka!
Там ще попаднеш на демо куест, та ако си се чудил ще ти хареса ли стая на загадките или градски куест, сега е моментът да пробваш с бърза безплатна игра навън. Точно така - безплатна! А ако имаш опит, това е възможност да се позабавляваш и да се срещнеш и поприказваш със създателите на стаите от Спектрумс!
Денят е Неделя, а локацията Once Upon a Time Biblioteka!
Каква ли загадка се крие в градината? Къде ли ще намерите решението ѝ? Далеч ли трябва да стигнете за да съберете подсказки, улики и дали ще си тръгнете със съкровище, плячка, а защо не и карта към следваща главоблъсканица? Светът на стаите за логически игри е огромен и една частичка от него очаква нови и стари приятели на 21-ви ЮЛИ в градината на Once Upon a Time Biblioteka .. Един малко по-вълнуващ летен ден!