Промоции и новини от сайта

  • Здравейте, приятели на сайта и на ескейп стаите,

    Оценяваме правото на всекиго на мнение и на коментар по темите, свързани с нашето дело, с платформата, с оценяването, с качените игри и т.н.

  • Напоследък се появиха много от т.нар. Градски куестове. Имат ли общо с Ескейп стаите? Какви са разликите? Прочетете тук.

  • Размисли върху историята на Руум Ескейп, новите Стаи и бъдещето им в България


Посетете

3Key Rooms MaTRICK - the new mind game from 3KEY Rooms
Dextrophobia Rooms Dextrophobia Rooms: Първата стая
Dextrophobia Rooms Dextrophobia Rooms Vol.2

Последни игри с коментари

2 (ниво)

Първата ни стая с леко страшни елементи. Определено беше вълнуваща.

10
10
10
10
10
3 (ниво)

Мнооогоооо добра стая

3 (ниво)

Много готино беше, имаше изобилие от задачки

8
10
8
10
9
1 (ниво)

Много различна стая, ако мога така да я нарека. От първата секунда, в която ти сложат очилата, се потапяш в безкрайния Космос. Летенето е направено много добре. Усещането по време на полет е уникално и те кара да си поемаш дълбоко въздух. Благодарим за приятните емоции!

7
8
8
8
7.75
1 (ниво)

Беше първата ни стая, много ни хареса!

10
10
10
10
10
1 (ниво)

Стаята е брутално готина! Беше ни първата страшна стая и малко бяхме притеснени, но си изкарахме повече от страхотно. Най-добрата стая, в която сме били до момента. Със сигурност ще посетим и втората им стая. 

Персоналът е велик!! 

4 (ниво)

Ако си вярвате прекалено много и мислите, че ей така ще се справите с поредната escape стая, от която бихте могли да се разочаровате; ако искате да се почувствате глупави, въпреки тестовете за интелигентност, които са ви уверили, че сте умни, отидете в Криптос, за да се вдъхновите какво можете да постигнете почти без жокери. Разкошна стая, страхотен водещ, чисто! и страхотен декор. Технологиите са им на най-добро ниво, не чупете, всичко се отваря самО. 

Още сме на кантар кой ни е фаворит -  Атлантида или Криптос. 

Must, must, must escape room!!!

10
10
10
10
10
4 (ниво)

Този път бяхме отбор "Мами Нинджи". Стаята е със супер автентичен декор, няма нито една ключалка, но за сметка на това има ключове :). Загатките са много интересни и уникални. Не препоръчвам за превзети хора и такива със слаби сърца. Екипът е супер и имат готини хрумвания, които до сега не бях срещала. Ходете, хора, ходете, заслужава си!

4 (ниво)

прекалено тъмна. хаотична, няма последователност.

4 (ниво)

интересна стая с елемент на страх :)


Търси Стая


Съвети за отбори

В едно успешно мероприятие с цел забавление няма място за дискриминация – целевата група на една достъпна ескейп стая е „всеки”. Всички загадки и пъзели са поставени и устроени с ориентировъчна оценка какви хора биха участвали в играта.

Една от целите на VsichkiStai.bg е да поддържаме списък на новите escape rooms в България, а с посещаването им – да следим за всяко велико нововъведение в тях.

Подхождайте към всички стаи внимателно, организирано и подредено. Тайните и загадките са навсякъде, и бързината не е всичко.

Ако обичате зоната на комфорта - създайте отбор, с който да играете заедно в различните стаи на загадките; така укрепвате работата в екип с конкретните хора, развивате се и се стиковате все по-добре.

Не се карайте в стаята и не обвинявайте, че някой не се е сетил нещо! Забравете за идеологиите си от реалния живот и се забавлявайте в стаята, а не я приемайте като опит за самодоказване!


Съвети за Escape стаи

Един добър escape room е наслада за всяко сетиво. Ако можете, въздействайте и на осмото чувство на играчите – ще са ви благодарни.

Понякога отборите са съставени от малко по-порастнали деца, а escape стаята – новата им „играчка”. Те ще пипат навсякъде, обръщат, подхвърлят, разбутват, разместват...Ще играят. Понякога грубо.

Клиентите ви предоставят нещо жизненоважно за оцеляване в бизнеса, нещо, което вие като собственик и автор на играта, запознат с всяка нейна тайна и загадка, всяко нейно кътче, не можете да си набавите сами – второ мнение.

Escape стаята не е машина на Rube Goldberg – не се свежда до това човек да бутне топче, то да бутне количка, тя да бутне домино, и така нататък.

Остава неприятно усещането, когато паднат батериите на уоки-токито и не можеш да ползваш жокер. Всички ключове, кодове, катинари и ключалки трябва да са изправни, защото бавят играта.


Най-новите стаи

Това е историята за времето на една от най-големите трагедии в човешката история – АВАРИЯТА В ЧЕРНОБИЛ.

В града има тайна дискотека, за която никой възрастен не знае. Късно вечер, след като родителите заспят, всички се измъкват тихо и се събират там.