Промоции и новини от сайтаПоследни игри с коментари

2 (ниво)

В първия етап на стаята бяхме леко казано объркани, след това нещата се задвижиха и рязко всичко придоби смисъл. Излезнахме много доволни и развеселени. Загадките в първия етап са ок, но може би не допаднаха като стил на нашия отбор. Втория етап от стаята е супер забавен и динамичен, както се предполага от името на стаята :)

5 (ниво)

Може би най добрата стая в която сме били до сега.
Стаята е супер задължително трябва да се посети!!!

5 (ниво)

Без коментар...

1 (ниво)

Забавлението, усещането да си част от Лдостта, тръпката от желанието да разкриеш Гения - това е гарантирано! Благодарности към екипа за приятното преживяване!

8
8
10
8
8.5
1 (ниво)

Адреналин

1 (ниво)

Страхотна стая, много добре организирана, със страхотна атмосфера

10
10
10
10
10
1 (ниво)

Страхотна стая, с интересни загадки и уникален декор!

1 (ниво)

Уникална стая! Четох доста мнения за нея преди да я посетим и лично аз бях с големи очаквания. Радвам се, че те се оправдаха напълно. Официално това е любимата ми стая! Наистина чудесни декори. Личи си, че е вложено доста време, внимание и старание. Горещо препоръчвам да я посетите. Браво!!!

3 (ниво)

Стая, която си заслужава да се посети - страхотни отборни загадки, атмосфера и декори. След като забъркаш рог от еднорог и нокти от дракон се чувстваш зареден с положителни емоции. Нашият отбор дълго говореше за тази стая, след като я посетихме. 

6 (ниво)

Страхотна стая, най - новата в София и със сигурност една от наааай - яките :) Страхотни декори, пъзели, детайли, атмосфера. Чудесни хостове, които допълват настроението и ненатрапчиво правят играта още по - лека и забавна.
Истинска радост за един голям ескейп фен, както и за фенове на Шерлок, препоръчваме повече от горещо, наистина си заслужава :)


Търси Стая


Съвети за отбори

В едно успешно мероприятие с цел забавление няма място за дискриминация – целевата група на една достъпна ескейп стая е „всеки”. Всички загадки и пъзели са поставени и устроени с ориентировъчна оценка какви хора биха участвали в играта.

Една от целите на VsichkiStai.bg е да поддържаме списък на новите escape rooms в България, а с посещаването им – да следим за всяко велико нововъведение в тях.

Подхождайте към всички стаи внимателно, организирано и подредено. Тайните и загадките са навсякъде, и бързината не е всичко.

Ако обичате зоната на комфорта - създайте отбор, с който да играете заедно в различните стаи на загадките; така укрепвате работата в екип с конкретните хора, развивате се и се стиковате все по-добре.

Не се карайте в стаята и не обвинявайте, че някой не се е сетил нещо! Забравете за идеологиите си от реалния живот и се забавлявайте в стаята, а не я приемайте като опит за самодоказване!


Съвети за Escape стаи

Един добър escape room е наслада за всяко сетиво. Ако можете, въздействайте и на осмото чувство на играчите – ще са ви благодарни.

Понякога отборите са съставени от малко по-порастнали деца, а escape стаята – новата им „играчка”. Те ще пипат навсякъде, обръщат, подхвърлят, разбутват, разместват...Ще играят. Понякога грубо.

Клиентите ви предоставят нещо жизненоважно за оцеляване в бизнеса, нещо, което вие като собственик и автор на играта, запознат с всяка нейна тайна и загадка, всяко нейно кътче, не можете да си набавите сами – второ мнение.

Escape стаята не е машина на Rube Goldberg – не се свежда до това човек да бутне топче, то да бутне количка, тя да бутне домино, и така нататък.

Остава неприятно усещането, когато паднат батериите на уоки-токито и не можеш да ползваш жокер. Всички ключове, кодове, катинари и ключалки трябва да са изправни, защото бавят играта.


Най-новите стаи

Замисляли ли сте се как ще се чувства детето ви, ако попадне в света на вашето детство – свят с грамофонни плочи, видеоплеъри, стъклени топчета, фо

Известният английски журналист Уолкър е мистериозно изчезнал.
Той се слави със своите публикации и разкрития за изчезнали хора,