Промоции и новини от сайта


Посетете


Последни игри с коментари

10
10
10
10
10
10 (ниво)

Страхотна стая - логична, последователна, интересна, забавна, страшна, обмислена и правена от фенове - на стаите и на Стивън Кинг, което кефи най-много. Горещо препоръчваме!

10
10
10
10
10
1 (ниво)

Изключително оригинална стая, с авторски загадки и уникално развитие на сюжета. Много готини декори, пресъздаващи атмосферата, допълнена още и от отличния персонал. 

2 (ниво)

Историята е невероятна, от самото начало те вкарват в света на Атлантида и не усещаш как минава времето. Декорите са уникални, всичко е много нестандартно и оригинално, вижда се колко много старание е вложено в изграждането на тази стая. Също така искам да отбележа,че персонала беше страшно мил и отзивчив! :)

1 (ниво)

Страхотно изживяване! Напълно си заслужава

2 (ниво)

Страхотна стая! Голяма веселба падна, а и персоналът допринесе много за това. 

Благодарим Ви за забавлението!

2 (ниво)

Много беше яка, наистина!Малко ни объркаха времето на листа, ама поне ни Approve-наха :)

10
10
10
10
10
1 (ниво)

Просто О-дивително. Приятелчетата ми от Румъния бяха вкарани напълно в джаза с тази стая. Направихме я заедно с детективът и машината на времето в един ден. И сравнение между двете не мисля, че мога да направя. Освен, може би, в структурата на загадко-намирането, но кълна се - имаше си някакви доста mind blowing моменти, които я фортифицираха в най-яката ескейп стая, в която някога сме били. Дори не сме фенове на филма, но най-малко разбираме концепцията му, та имаше няколко случая, в които ни се дислокираха мандибулите от това колко добре е замислено! п.п. Плам-водещия е сладур и всички го обичаме. 

1 (ниво)

Не успяхме да повярваме с колко много загадки трябваше да се справим. От една страна бяха не толкова сложни, но понякога объркващи, като ние сме винаги готови да вкараме кванто-физико-хомеопатичните си логически закони. Добре, че имаме в наличност един брой програмист, иначе никакво излизане. 

Декора и атмосферата бяха уникални, сякаш наистина ни пренесе с няколко века назад. Имаше супер много тематични предмети и неща неучастващи в играта. Всичко действа малко свръхстимулиращо на сетивата, особено ако отделиш време да се радваш като малко дете - съответно това прави стаята по-трудна. 

 

 

10
10
10
9
9.75
3 (ниво)

Страхотна! Всичко много ни хареса! Декорите са страхотни, персонала както винаги прекрасни, загадките бяха много интересни! 

5 (ниво)

           


Търси Стая


Съвети за отбори

В едно успешно мероприятие с цел забавление няма място за дискриминация – целевата група на една достъпна ескейп стая е „всеки”. Всички загадки и пъзели са поставени и устроени с ориентировъчна оценка какви хора биха участвали в играта.

Една от целите на VsichkiStai.bg е да поддържаме списък на новите escape rooms в България, а с посещаването им – да следим за всяко велико нововъведение в тях.

Подхождайте към всички стаи внимателно, организирано и подредено. Тайните и загадките са навсякъде, и бързината не е всичко.

Ако обичате зоната на комфорта - създайте отбор, с който да играете заедно в различните стаи на загадките; така укрепвате работата в екип с конкретните хора, развивате се и се стиковате все по-добре.

Не се карайте в стаята и не обвинявайте, че някой не се е сетил нещо! Забравете за идеологиите си от реалния живот и се забавлявайте в стаята, а не я приемайте като опит за самодоказване!


Съвети за Escape стаи

Един добър escape room е наслада за всяко сетиво. Ако можете, въздействайте и на осмото чувство на играчите – ще са ви благодарни.

Понякога отборите са съставени от малко по-порастнали деца, а escape стаята – новата им „играчка”. Те ще пипат навсякъде, обръщат, подхвърлят, разбутват, разместват...Ще играят. Понякога грубо.

Клиентите ви предоставят нещо жизненоважно за оцеляване в бизнеса, нещо, което вие като собственик и автор на играта, запознат с всяка нейна тайна и загадка, всяко нейно кътче, не можете да си набавите сами – второ мнение.

Escape стаята не е машина на Rube Goldberg – не се свежда до това човек да бутне топче, то да бутне количка, тя да бутне домино, и така нататък.

Остава неприятно усещането, когато паднат батериите на уоки-токито и не можеш да ползваш жокер. Всички ключове, кодове, катинари и ключалки трябва да са изправни, защото бавят играта.


Най-новите стаи

Добре дошли в известния хотел „Делфин“, бъдете у дома си и изберете някоя от наличните стаи!

Колко здрави хора се побъркаха в психиатрична болница?