Промоции и новини от сайта

  • .

  • Здравейте, приятели на сайта и на ескейп стаите,

    Оценяваме правото на всекиго на мнение и на коментар по темите, свързани с нашето дело, с платформата, с оценяването, с качените игри и т.н.

  • Напоследък се появиха много от т.нар. Градски куестове. Имат ли общо с Ескейп стаите? Какви са разликите? Прочетете тук.


Посетете


Последни игри с коментари

2 (ниво)

Много добра стая, добри декори и забавни игри.

Доста динамична и никой от отбора не скучае.

10
10
10
10
10
1 (ниво)

Стаята беше СТРАХотна! Беше много забавнo и вълнуващo. Горещо препоръчваме на хора, търсещи адреналин и наистина запомнящо се преживяване.

10
10
10
10
10
1 (ниво)

Мега, мега, МЕГА Якооооо

10
10
10
10
10
1 (ниво)

Мега, мега, МЕГА Якооооо

10
10
10
10
10
1 (ниво)

Направихме си моминското парти там :)

Беше невероятно! Организаторите бяха се подготвили с тематични декори, костюми и отвлякоха булката от дома й.

А самата стая е просто феноменална! Горещо препоръчвам!

10
10
10
10
10
1 (ниво)

Уникално изживяване!!!Адреналин от началото до края, интересни загадки,изискващи отборна игра,прекрасна връзка между историята и декорите,а от актьорската игра сетивата са изострени до краен предел.

Браво на създателите!

4 (ниво)

Получихме златен медал

1 (ниво)

Много добра атмосфера и супер загадки!!

12 (ниво)

То се възползва от най-съкровените ни страхове! Хареса ни как е разработена темата. И нямаме нищо против стаите да са дълги.

6 (ниво)

На втория път успяхме да излазим. Браво на персонала, бая ни уплашихте първия път!


Търси Стая


Съвети за отбори

В едно успешно мероприятие с цел забавление няма място за дискриминация – целевата група на една достъпна ескейп стая е „всеки”. Всички загадки и пъзели са поставени и устроени с ориентировъчна оценка какви хора биха участвали в играта.

Една от целите на VsichkiStai.bg е да поддържаме списък на новите escape rooms в България, а с посещаването им – да следим за всяко велико нововъведение в тях.

Подхождайте към всички стаи внимателно, организирано и подредено. Тайните и загадките са навсякъде, и бързината не е всичко.

Ако обичате зоната на комфорта - създайте отбор, с който да играете заедно в различните стаи на загадките; така укрепвате работата в екип с конкретните хора, развивате се и се стиковате все по-добре.

Не се карайте в стаята и не обвинявайте, че някой не се е сетил нещо! Забравете за идеологиите си от реалния живот и се забавлявайте в стаята, а не я приемайте като опит за самодоказване!


Съвети за Escape стаи

Един добър escape room е наслада за всяко сетиво. Ако можете, въздействайте и на осмото чувство на играчите – ще са ви благодарни.

Понякога отборите са съставени от малко по-порастнали деца, а escape стаята – новата им „играчка”. Те ще пипат навсякъде, обръщат, подхвърлят, разбутват, разместват...Ще играят. Понякога грубо.

Клиентите ви предоставят нещо жизненоважно за оцеляване в бизнеса, нещо, което вие като собственик и автор на играта, запознат с всяка нейна тайна и загадка, всяко нейно кътче, не можете да си набавите сами – второ мнение.

Escape стаята не е машина на Rube Goldberg – не се свежда до това човек да бутне топче, то да бутне количка, тя да бутне домино, и така нататък.

Остава неприятно усещането, когато паднат батериите на уоки-токито и не можеш да ползваш жокер. Всички ключове, кодове, катинари и ключалки трябва да са изправни, защото бавят играта.


Най-новите стаи

Добре дошли в известния хотел „Делфин“, бъдете у дома си и изберете някоя от наличните стаи!

Колко здрави хора се побъркаха в психиатрична болница?