Промоции и новини от сайта

  • VsichkiStai.bg и Ghost Hotel ви канят да се включите в Хелоуин турнир!

    Кога? 30-10-2018 to 31-10-2018
  • КУЕСТ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

  • Здравейте, приятели на сайта и на ескейп стаите,

    Оценяваме правото на всекиго на мнение и на коментар по темите, свързани с нашето дело, с платформата, с оценяването, с качените игри и т.н.


Последни игри с коментари

1 (ниво)

Това беше първата стая за повечето от отбора ни и се радваме, че избрахме именно нея. Изключително въвеждане в този необятен свят, определено човек бързо се запалва, особено с такъв бууст за начало. Забавлявахме се страшно много! Просто се впуснете в това изживяване, препоръчваме ви да сте повечко хора. :))  П.С. оставете някои течности за накрая, че иначе няма излизане :D 

1 (ниво)

Стаята е БРУ-ТАЛ-НА! Емоцията и адреналинът те хващат още на входа и те държат два дни след това (ако успееш да излезеш)“ Загадките са интересни, декорът е леко страховит, а изживяването е много силно! Определено всички, които нямат слаби нерви и търсят силни усещания, трябва да я изиграят.

1 (ниво)

Стаята е интересна и вълнуваща. Загадките са доста добри. Определено си струва да се изиграе!

10
10
10
10
10
1 (ниво)

Стаята си струва да се посети. Забавна и интересна е.

8 (ниво)

Силно препоръчваме тази стая за всички фенове на сериала - няма да съжалите за избора си. Ще са ви необходими наблюдателност, повечко сръчност и много отборна игра. Приятно готвене на хубавото синьо! ;)

8 (ниво)

Поредна силна стая от 3Key, която ни остави много силни и приятни емоции - алкохол, танци, оръжия, жени - истински гангстерски бар. Чудесни загадки и чудесна атмосфера, както и един страхотен финал.

4 (ниво)

Хубава стая. Много интересни декори. Вече амортизирана, но въпреки всичко интересна!

8
8
8
8
8
9 (ниво)

Хубава е стаята.

12 (ниво)

Поради ограничението в символите не мога да опиша напълно възмущението ни.

Линк към ФБ страницата, където описах всичко. Дано не го изтрият https://www.facebook.com/1024467094240934/photos/rpp.1024467094240934/21...

 

10
10
10
10
10
2 (ниво)

Изключително интересно, забавно и тематично. Страхотна стая. Препоръчвам я на всеки.


Търси Стая


Съвети за отбори

В едно успешно мероприятие с цел забавление няма място за дискриминация – целевата група на една достъпна ескейп стая е „всеки”. Всички загадки и пъзели са поставени и устроени с ориентировъчна оценка какви хора биха участвали в играта.

Една от целите на VsichkiStai.bg е да поддържаме списък на новите escape rooms в България, а с посещаването им – да следим за всяко велико нововъведение в тях.

Подхождайте към всички стаи внимателно, организирано и подредено. Тайните и загадките са навсякъде, и бързината не е всичко.

Ако обичате зоната на комфорта - създайте отбор, с който да играете заедно в различните стаи на загадките; така укрепвате работата в екип с конкретните хора, развивате се и се стиковате все по-добре.

Не се карайте в стаята и не обвинявайте, че някой не се е сетил нещо! Забравете за идеологиите си от реалния живот и се забавлявайте в стаята, а не я приемайте като опит за самодоказване!


Съвети за Escape стаи

Един добър escape room е наслада за всяко сетиво. Ако можете, въздействайте и на осмото чувство на играчите – ще са ви благодарни.

Понякога отборите са съставени от малко по-порастнали деца, а escape стаята – новата им „играчка”. Те ще пипат навсякъде, обръщат, подхвърлят, разбутват, разместват...Ще играят. Понякога грубо.

Клиентите ви предоставят нещо жизненоважно за оцеляване в бизнеса, нещо, което вие като собственик и автор на играта, запознат с всяка нейна тайна и загадка, всяко нейно кътче, не можете да си набавите сами – второ мнение.

Escape стаята не е машина на Rube Goldberg – не се свежда до това човек да бутне топче, то да бутне количка, тя да бутне домино, и така нататък.

Остава неприятно усещането, когато паднат батериите на уоки-токито и не можеш да ползваш жокер. Всички ключове, кодове, катинари и ключалки трябва да са изправни, защото бавят играта.


Най-новите стаи

Игра, поставяща участниците пред конспиративно приключение, чието основно изпитание е да се изправят пред ужаса на терора!

QuestionRooms се завръща с нова стая на загадките в Пловдив!


Новини от Ескейп стаи
.

Снимка: